Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon na snazi

Josipović o uhićenju Perkovića: Sve je u rukama pravosuđa

josipović
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
01.01.2014.
u 13:45

Na upit novinara zašto cijeli slučaj Perković traje toliko dugo Josipović je odgovorio kako je zakon tek od danas na snazi pa nije moglo brže.

Sve je u rukama policije i prije svega pravosuđa. Od danas je na snazi primjena europskog uhidbenog naloga bez vremenskog ograničenja. A zakon se primjenjuje jednako prema svima - komentirao je predsjednik Ivo Josipović današnje uhićenje Josipa Perkovića prilikom posjeta Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Na upit novinara zašto cijeli slučaj Perković traje toliko dugo, Josipović je odgovorio kako je zakon tek od danas na snazi pa nije moglo brže.

>>Josip Perković na ispitivanju kod dežurnog državnog odvjetnika

Komentara 42

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
14:37 01.01.2014.

ma što nam sad o antifašizmu ne lupaš malo? morti si u međuvremenu od komunista na antifašista pa u socijalista? kameleončino !

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:01 01.01.2014.

Zla te čeka sudba, ..............jer si UDBA

KR
kristijan1206
13:55 01.01.2014.

Ovaj "sve zna" i puno govori ali, jako malo kaze. Podsjeca me na Dudeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije