Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat Ivo Josipović u Krapinsko-zagorskoj županiji

Josipović bio u Spomen-kući dr. Franje Tuđmana

josipović
MARINA BUHIN/VLM
18.12.2009.
u 13:20

Kada je posjetio Veliko Trgovišće, Josipovića je dočekala nekolicina mještana s kojima se pozdravio, a lokalni edepeovci ukratko su mu opisali općinu.

- Posjetio sam rodnu kuću prvoga hrvatskog predsjednika želeći Hrvatskoj napredak i izlazak iz krize - riječi su koje je u spomen-knjigu u rodnoj kući dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću upisao Ivo Josipović, predsjednički kandidat SDP-a.

Inače, u sklopu predsjedničke turneje dva su kandidata posjetila rodnu kuću, Josipović i Hebrang, koji je posjetio Veliko Trgovišće u sklopu obilježavanja desete godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana.

Kada je posjetio Veliko Trgovišće, Josipovića je dočekala nekolicina mještana s kojima se pozdravio, a lokalni esdepeovci ukratko su mu opisali općinu. Tamo se Josipović osvrnuo na ovogodišnje božićnice.

- Božićnice su na žalost rezultat teške ekonomske situacije. Poslodavci bi, naravno, uključivši državu, trebali učiniti sve da se božićnica isplati koliko je god moguće. Na kraju krajeva, ljudi rade cijelu godinu - rekao je.

Predsjednički kandidat Ivo Josipović u Mariji Bistrici zapalio je svijeću kod kipa Majke Božje Bistričke u crkvi na otvorenom Blaženog Alojzija Stepinca. U Zlataru je djeci jasllica i vrtića Uzdanica donio slatkiše.

Komentara 42

DO
dobravila
13:37 18.12.2009.

Napolje !! Iz rodne kuće oca nam domovine Hrvatske ,ti zmijo u hrvatskim njedrima !!

ZL
zlatka
18:34 18.12.2009.

kandidati su totlano pooblesavili, Josipović skrenuo -u desno a i Hebrang je skrenuo - u lijevo, debili ko da će pridobiti birače drugih svjetonazora.

JA
jankoprekobrda
13:36 18.12.2009.

Jeli isao po inspiraciju, nazlost tamo je nije ni trebao traziti. Tudjman je na svijetskom nivo u politici bio bledunjava marginalna i u negativnim konotacijama licnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije