Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapažena izmjena

Jeste li primijetili da nove prometne dozvole nemaju grb?

prometna dozvola
Foto: Vecernji.hr
1/3
22.04.2015.
u 18:05

Na novim prometnim dozvolama, koje su u uporabi otprije dvije godine, nema više hrvatskog grba, no to je, za razliku od novih tablica, prošlo nezapaženo

Nakon zavrzlame oko novih registracijskih oznaka koje su prvotno trebale biti bez hrvatskog grba pa je, zbog pritiska javnosti i oporbenih stranaka, ministar policije Ranko Ostojić grb ipak odlučio staviti i na nove tablice, neke su izmjene prošle nezapaženo.

Riječ je o prometnim dozvolama koje su promijenjene prije dvije godine, a na kojima nema više hrvatskog grba, piše direktno.hr.

Da više nema grba, mogli su primijetiti oni koji su u posljednje dvije godine kupovali novi automobil, no takvih očito nije bilo mnogo jer je promjena izgleda prometne dozvole prošla potpuno nezapaženo.

>> 'Premijer nije imao pojma da se miče grb s tablica'

Komentara 116

HO
homofob
18:23 22.04.2015.

Posljednjih godina nove aute kupuju pretezno oni koje zaboli zub cim vide Hrvatski grb! Zasto bi se onda zalili? Vidjet cemo ako ce slijedece dozvole ce biti samo na cirilici.

ST
strsljen2013
18:17 22.04.2015.

Pa nemamo više ni državu od 1. srpnja 2013 ni to nije nitko primjetio.

DO
dobar
18:19 22.04.2015.

A sto je uopce ostalo od drzave bas nista i to je zadenje da se micu drzavna obiljezja jer ova vlada je zato postavljena instalirana od Beograda i Londona da provodi njihovu volju, jer danas Hrvatskom vladaju upravo oni koji je nikad nisu ni zeljeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije