Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELI JE IZGORIO

Javili se turisti iz Poljske kojima se zapalio auto na našoj autocesti, uspjeli su spasiti tek nešto osobnih stvari

Pojačan promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
07.07.2022.
u 09:34

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji spašavanja. Svim vozačima koji su nesebično stali i pomogli u gašenju automobila, poručio je turist iz Poljske

Na autocesti A1 u smjeru Zagreb - Karlovac u ponedjeljak se zapalio automobil, a u pomoć putnicima odmah su priskočili prolaznici iz drugih vozila koji su gasili automobil s vatrogasnim aparatima. 

Automobil je bio u vlasništvu turista iz Poljske koji su uspjeli spasiti tek nešto osobnih stvari, a nakon požara poslali su e-mail redakciji dnevnik.hr-a u kojem su se zahvaklili svima koji su im pomogli u tim trenucima. 

- Srdačan pozdrav. Mi smo turisti iz Poljske kojima se prije dva dana zapalio auto na autocesti A1. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji spašavanja. Svim vozačima koji su nesebično stali i pomogli u gašenju automobila. Posebno želimo zahvaliti hrvatskim hitnim službama, uključujući policiju, vatrogasce i pomoć na cesti. Još jednom hvala na pomoći. Lijepi pozdrav. Adrian Trębacz - piše u elektronskoj poruci. 

Komentara 1

SE
serđo12
14:02 19.09.2022.

Ovaj novinar dobit će godišnju besplatnu vožnju AC samo da više ne utjeruje ljudima strah od autoceste !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije