Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili REGIJU

Mama Dijana koja je sinu naručila urnebesni plakat: 'Studirao je 12 godina'

Foto: Twitter Mi ili On
15.06.2023.
u 15:48

Kazala je da je Marko bio oduševljen i iznenađen kada je primijetio plakat postavljen u blizini njegova radnog mjesta, a iznenađena je bila i ona sljedećeg jutra kada je otkrila koliki je odjek njen poklon imao

Prije nekoliko dana u Beogradu je osvanuo neobičan plakat koji je dobro nasmijao cijelu regiju. Naime, jedna majka odlučila je svom sinu čestitati uspješan završetak studija, no umjesto sata ili čokolade, njen Marko dobio je ispriku na plakatu pred cijelim gradom.

Priča se proširila i na hrvatske medije, a danas je stigla i reakcija mame Dijane koja je odlučila kontaktirati redakciju Indexa. Rekla im je da joj je drago što i hrvatski mediji pišu o njenoj simpatičnoj ideji jer je i sama porijeklom iz Hrvatske, te živi u Zagrebu. 

"Marko je studirao 12 godina jer je pauzirao, nije mu se baš nešto dalo završiti fakultet pa sam ja silno inzistirala na tome. Dala sam mu obećanje da ću mu se javno ispričati kada vidim diplomu," objasnila je Dijana kako je odlučila na ovaj način iznenaditi sina, koji nije znao za maminu ideju.

POVEZANI ČLANCI:

Kada je odlučila što će napraviti, Dijanin put do plakata nije bio jednostavan. Naime, saznala je da je nemoguće kupiti plakat kao privatna osoba kako biste na njemu postavili privatnu poruku, te se javila na adrese nekoliko agencija prije no što je našla jednu koja je bila u mogućnosti pomoći joj.

Kazala je da je Marko bio oduševljen kada je primijetio plakat postavljen u blizini njegova radnog mjesta, a iznenađena je bila i ona sljedećeg jutra kada je otkrila koliki je odjek njen poklon imao diljem Balkana: "To je bila najbolja ideja da se ispričam javno. Inače volim raditi fora prankove prijateljima za rođendan. Koliko sam čekala tu diplomu, evo ti javna isprika" komentirala je majka.

VIDEO Upoznala je svog zaručnika na vlastitom vjenčanju s drugim muškarcem, kasnije mu spasila život

Komentara 4

PA
Pajdo
18:23 15.06.2023.

Balkansko pismo u Hrvatskim novinama.

Avatar mrIvan
mrIvan
17:15 15.06.2023.

Mama Dijana - svaka čast!

Avatar Idler
Idler
16:16 15.06.2023.

A ja več pomislil vu Beču...naivac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije