Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvu Hrvatsku želimo?

Jasenko Houra: Trebamo državu u kojoj javne službe nisu bahate

Jasenko Houra
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
12.10.2015.
u 16:39

Poznate Hrvate pitali smo kakvu Hrvatsku žele, što bi u njoj promijenili i na što su ponosni

Kakvu Hrvatsku želite?

Vrlo je jednostavno, želim državu zbog koje je i napravljen Ustav. Želim prosperitetnu državu koja je organizirana, u kojoj neće postojati bahatost državnog aparata i javnih službi. Želim da budemo normalno uređena država i društvo u kojem ne postoji revanšizam, jer ovo je demokracija i moramo biti društvo dijaloga, trebamo društvo u kojem ne postoji podjela na vi i ja. Mislim da će trebati još nekoliko generacija da dosegnemo taj nivo.

Na što ste u Hrvatskoj ponosni?

Ponosan sam i volim svoj narod koji izdržava ovaj kompletan raspad sistema sa svih strana. Ponosan sam kad vidim da negdje nešto zagori i svi skaču upomoć kako bi ugasili vatru i obranili nečiju kuću, a tako se naš narod ponaša i u ostalim sličnim situacijama. Nije bilo nevolje u kojoj nismo uskakali i pomagali jedni drugima. Na koncu u ovakvim vremenima treba biti dobar čovjek, odmjeren i spreman pomoći drugima.

Što biste odmah promijenili?

Puno stvari treba promijeniti, a ne samo jednu, ali prvo i osnovno je promjena javnih službi koje su bahate, a trebaju biti u službi naroda i to im je osnovni zadatak. Trebaju nam opipljive promjene, koje ćemo vidjeti u svom kvartu, ulici, parku...

>> Građani žele živjeti u drukčijoj, boljoj državi

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:44 12.10.2015.

Želimo Hrvatsku, u kojoj narod ima više glasa od onog lopova po štedno - kreditnim uredima, javno bilježničko lopovskih ovrhama, bankarskih lopovskih kamata, radičkog izrabljivanja....

DU
Deleted user
16:55 12.10.2015.

Bahate,lijene,korupirane,Bauk je obećao da će se to promjeniti,da promijenilo se je,na gore nego ikada!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:52 12.10.2015.

Demokratska Hrvatska je svima u srcu. Glasujte za demokratsku Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije