Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Čazmi

Jandroković: Ponašanje SDP-ovaca je neodgovorno, ruše sustav i struku

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković primio je dobitnike nagrade Ponos Hrvatske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.06.2020.
u 14:49

"Pa neće sad svatko sebi valjda propisivati samoizolaciju i određivati mjere liječenja, nego ćemo slušati stručnjake i epidemiologe", kazao je te građanima uputio poruku da slušaju preporuke struke, jer je to jedini način balansiranja zaštite života i zdravlja te istovremenog rada gospodarstva

HDZ-ov nositelj liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković rekao je u subotu da je ponašanje SDP-ovaca neodgovorno jer ruše sustav i struku, a građanima je poručio da je jedini način uspješnog balasiranja suživota s virusom, slušanje stručnih uputa.

"Ponašanje SDP-ovaca je neodgovorno, ruše sustav, ruše struku, ruše one ljude koji su se pokazali itekako stručnima i izvanredno reagirali na izazov koji je došao pred Hrvatsku", izjavio je Jandroković u Čazmi komentirajući samoinicijativnu samoizolaciju potpredsjednika SDP-a Rajka Ostojića i kandidata Restart koalicije u II. izbornoj jedinici. 

Ustvrdio je da Hrvatska sada treba ozbiljne i odgovorne ljude, a ne one koji kroz jeftine spinove, pošalice šalju potpuno krive, neodgovorne i neozbiljne poruke.

"Pa neće sad svatko sebi valjda propisivati samoizolaciju i određivati mjere liječenja, nego ćemo slušati stručnjake i epidemiologe", kazao je te građanima uputio poruku da slušaju preporuke struke, jer je to jedini način balansiranja zaštite života i zdravlja te istovremenog rada gospodarstva.

Komentara 5

TA
Talleyard
16:00 27.06.2020.

Što reći o partiji koja vuče korijene iz najveće zločinačke organizacije na tlu Europe nakona 1945. nakon rata na čelu sa jednom od najvećih zločinaca svijeta, o partiji koja se ne odriče tih zločinaca već ih slavi kao antifašiste.

Avatar loka
loka
04:08 28.06.2020.

daj se upristoji s tom neurednom bradurinom.

AM
Ante_Matic
19:42 27.06.2020.

Miljenik plaćenih fotografa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije