Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Osijeku

Sloković o Mamićevom vikanju u sudnici: Vrlo neugodna situacija...

Jadranka Sloković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
14.06.2017.
u 20:40

- Rekli smo mu da se smiri, snizi ton, ali nakon toga je došlo do njegove eskalacije i vrlo ružne reakcije u odnosu na Prodanovića i mene - rekla je Sloković.

Bila je to vrlo neugodna situacija, kazala je odvjetnica Jadranka Sloković u Dnevniku Nove TV o jutrošnjem incidentu kada je u sudnici Zdravko Mamić počeo vikati na nju i odvjetnika Čedu Prodanovića nezadovoljan reakcijom svog braniteljskog tima prilikom ispitivanja oca Dejana Lovrena

Podsjetimo, Mamić je ušao u raspravu s predsjednikom sudskog vijeća zbog, po njegovom mišljenju, sugestivnih pitanja koja je tužitelj postavljao ocu Dejana Lovrena koji se u sudnici pojavio kao svjedok.  Kada su ga odvjetnici pokušali smiriti, Mamić se okrenuo prema Sloković i zavikao: "ma što pričaš". Nakon kratke rasprave i odvjetnici i Mamić su kazali da otkazuju punomoć o zastupanju te Prodanović i Sloković više neće braniti Mamića na sudu. 

"Vrlo ružna reakcija.."

Sloković je ispričala da je ranije dolazilo do neugodnih situacija između njih iz odvjetničkog tima i Zdravka Mamića. - To bi se događalo isključivo onda kada bi mi njega pokušavali smiriti da ne dođe do problema u sudnici, a tako je bilo i danas - kazala je odvjetnica. 

- Rekli smo mu da se smiri, snizi ton, ali nakon toga je došlo do njegove eskalacije i vrlo ružne reakcije u odnosu na Prodanovića i mene. Mi smo zaključili da je svaka daljnja suradnji s njim nemoguća - kazala je Sloković i dodala da su otkazali sve punomoći i u ovom slučaju, ali i u svim drugom slučajevima u kojima su ga branili. 

"Odbacujem insinuaciju da smo ovaj događaj inscenirali"

Sloković je odbacila spekulacije da je cijeli incident u sudnici bio insceniran, odnosno da su to napravili kao dio taktike obrane. - U ovom postupku smo mi nastojali što je moguće prije okončati postupak - objasnila je Sloković i to argumentirala činjenicom da su povukli žalbu na Vrhovnom sudu za nezakonite dokaze, odustali od ispitivanja svjedoka tužiteljstva i nisu predložili ispitivanje svjedoka obrane. 

- Nastojali smo da taj postupak završi što je moguće prije - kazala je Sloković i dodala kako Lovren i njegovi roditelji u iskazima u tužiteljstvu nisu teretili Mamića i da nije bilo nikakvog straha od njihova svjedočenja.  - Apsolutno odbacujem bilo kakvu tvrdnju ili insinuaciju da smo ovaj događaj inscenirali - zaključila je Sloković. 

Sve o suđenju Zdravku Mamiću pratite OVDJE.

Komentara 41

DU
Deleted user
20:55 14.06.2017.

Dobri glumci i on i odvjetnici, ne vjerujem ni njemu ni njima, ovi brane samo dno društva, ti odvjetnici nemaju nikakakve moralne norme...

GV
golub Vaso
21:37 14.06.2017.

Oskar Mamiću za glavnu ulogu, slokovic za sporednu.

PA
patrizia
21:02 14.06.2017.

Sve smišljeno i odglumljeno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije