Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE

Mamić: 'Naprasno sam prekinuo suradnju s odvjetnicima, nije bilo planirano'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
14.06.2017.
u 11:33

Novinarima je objasnio zašto je otkazao punomoć svojim odvjetnicima

Nastavak suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru u Osijeku danas je bilo vrlo burno. Mamić je prekinuo ispitivanje i urlajući otkazao punomoć svojim odvjetnicima, kazavši da će se braniti sam. Po izlasku iz sudnice je u svojem stilu komunicirao s okupljenim novinarima.

Na pitanje je li incident u sudnici zapravo dio taktike, Mamić je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu. "Zašto bi to bio dio taktike? Reci mi, molim te, zašto bi to bila taktika? 'Ajde, kad si tako pametan, kad se radiš tako pametan, reci jednu insinuaciju zašto bi to trebao biti dio taktike?", obratio se Mamić reporteru N1.

"Samo da ti kažem, pročitaj, kad si tako lijep i pametan, iskaz u Uskoku od Lovrena. Što si ti danas očekivao od Lovrena? Koja taktika? Ja bih dao svoj život da je Lovren danas svjedočio", rekao je Mamić.

Novinarima je objasnio zašto je otkazao punomoć svojim odvjetnicima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću.

"Naravno da sam toliko tužan zbog toga što se danas dogodilo, jer u prvi plan ispada stalno ono što ne bi trebalo, a to je da sam ja nekakav kontroverzan, ekscentričan čovjek, a ja sam samo čovjek od krvi i od mesa, koji je užasno ugrožen, jer mu sustav pakira veliku robiju", rekao je Mamić.

"Moja je jedina snaga istina", kazao je Mamić i dodao da je svima govorio da će se sve vidjeti kad dođe do suđenja. "Zdravko Mamić je donio 300 milijuna eura neto u posljednjih 10 godina u Dinamo", dodao je.

Dodao je da bi on trebao imati najveća prava jer se njemu sudi, a neumjesnim izjavama opisao je koliko je hrabar.

- Pa nisam ja ovdje da služim kao pokusni kunić, pa meni se sudi, valjda ja imam najveća prava. Ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s i te kakvim jajima, a tko ima potrebu to provjeriti može i to. 

Sve o suđenju Zdravku Mamiću pratite OVDJE.



Komentara 10

Avatar maxist
maxist
12:38 14.06.2017.

divlji,neuravnotežen, prost.....Medicina bi imala što za reći. Incidenti su mu hrana (uz neograničenu količinu love) ! Ništa se nikada nije uz njegovo prisustvo odigralo bez prostačenja i fizičkih prijetnji......

SI
siskic
11:59 14.06.2017.

joji je ovo krimos.

Avatar ShuPac
ShuPac
12:21 14.06.2017.

Mamiću ... pokaži nam svoja jaja da vidimo kolika su.... možeš ti to .... pred sucem ako je ikako moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije