Naslovnica Vijesti Hrvatska

Mamić: 'Naprasno sam prekinuo suradnju s odvjetnicima, nije bilo planirano'

Novinarima je objasnio zašto je otkazao punomoć svojim odvjetnicima
14. lipnja 2017. u 11:33 10 komentara 4908 prikaza
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Nastavak suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru u Osijeku danas je bilo vrlo burno. Mamić je prekinuo ispitivanje i urlajući otkazao punomoć svojim odvjetnicima, kazavši da će se braniti sam. Po izlasku iz sudnice je u svojem stilu komunicirao s okupljenim novinarima.

LUDNICA U SUDNICI Mamić poludio na svoje odvjetnike. Prodanović sucu: Otkazujemo punomoć!

Na pitanje je li incident u sudnici zapravo dio taktike, Mamić je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu. "Zašto bi to bio dio taktike? Reci mi, molim te, zašto bi to bila taktika? 'Ajde, kad si tako pametan, kad se radiš tako pametan, reci jednu insinuaciju zašto bi to trebao biti dio taktike?", obratio se Mamić reporteru N1.

"Samo da ti kažem, pročitaj, kad si tako lijep i pametan, iskaz u Uskoku od Lovrena. Što si ti danas očekivao od Lovrena? Koja taktika? Ja bih dao svoj život da je Lovren danas svjedočio", rekao je Mamić.

Novinarima je objasnio zašto je otkazao punomoć svojim odvjetnicima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću.

"Naravno da sam toliko tužan zbog toga što se danas dogodilo, jer u prvi plan ispada stalno ono što ne bi trebalo, a to je da sam ja nekakav kontroverzan, ekscentričan čovjek, a ja sam samo čovjek od krvi i od mesa, koji je užasno ugrožen, jer mu sustav pakira veliku robiju", rekao je Mamić.

"Moja je jedina snaga istina", kazao je Mamić i dodao da je svima govorio da će se sve vidjeti kad dođe do suđenja. "Zdravko Mamić je donio 300 milijuna eura neto u posljednjih 10 godina u Dinamo", dodao je.

Dodao je da bi on trebao imati najveća prava jer se njemu sudi, a neumjesnim izjavama opisao je koliko je hrabar.

- Pa nisam ja ovdje da služim kao pokusni kunić, pa meni se sudi, valjda ja imam najveća prava. Ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s i te kakvim jajima, a tko ima potrebu to provjeriti može i to. 

Sve o suđenju Zdravku Mamiću pratite OVDJE.

Domagoj Novokmet Postupak protiv Mamića USKOK uputio pismo uredniku emisije 'Otvoreno'
Zdravko Mamić Mamić u Osijeku: 'Da sam ja Modrić, zagrmio bih čim je Mamić završio u zatvoru'
Mamić - Prodanović Korupcija u sportu Lalić: Dinamo je jako oštećen! Prodanović: Mamićev i Modrićev dogovor nije sporan
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar maxist
  maxist:

  divlji,neuravnotežen, prost.....Medicina bi imala što za reći. Incidenti su mu hrana (uz neograničenu količinu love) ! Ništa se nikada nije uz njegovo prisustvo odigralo bez prostačenja i fizičkih prijetnji......

 • ShuPac:

  Mamiću ... pokaži nam svoja jaja da vidimo kolika su.... možeš ti to .... pred sucem ako je ikako moguće

 • maklin:

  Koji mafijaš da tako zapovijeda sucima... sad si je sam presudio. Napokon smo i to dočekali. Još Todorića riješiti i Hrvatska je na konju.