Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IFJ u Dublinu

J. Popović prva potpredsjednica iz jugoistočne Europe

jasmina popovic,portal
Jurica Galoić/PIXSELL
10.06.2013.
u 18:50

Kao prva potpredsjednica IFJ-a koja dolazi s područja jugoistočne Europe, Popović je istaknula kako će raditi na povezivanju novinara, sindikata i udruga

Jasmina Popović, novinarka i komentatorica, izabrana je za potpredsjednicu Međunarodne federacije novinara na 28. svjetskom kongresu IFJ-a, održanom u Dublinu. 

Kao prva potpredsjednica IFJ-a koja dolazi s područja jugoistočne Europe, Popović je istaknula kako će raditi na povezivanju novinara, sindikata i udruga, kako bi se izborili za kolektivne ugovore.

>>Naša novinarka na barikadama: Tisuće su obavijene suzavcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije