Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Premijer Plenković u Parizu otvorio izložbu "Hrvatska, puna boja"

Izložba Davora Rostuhara
Foto: HTZ
1/3
16.10.2018.
u 21:30

Izložba o Hrvatskoj fotografa i putopisca Davora Rostuhara, s pratećim turističko-informativnim i promotivnim sadržajima "Croatie. Pleine de couleurs." postavljena je u prestižnom prostoru Carrousel du Louvre

U Parizu se u utorak otvara izložba o Hrvatskoj fotografa i putopisca Davora Rostuhara, s pratećim turističko-informativnim i promotivnim sadržajima "Croatie. Pleine de couleurs." (Hrvatska, puna boja) u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), predstavništva HTZ-a u Francuskoj i Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ).

Izložba prikazuje sve hrvatske regije, prirodne ljepote, običaje, baštinu i novo vrijeme kroz umjetnički doživljaj i nove tehnologije snimanja kojima se autor služio.

Postavljena je u prestižnom prostoru Carrousel du Louvre, u sklopu jednog od najposjećenijih svjetskih muzeja, Louvrea. Organizatori očekuju da će do zatvaranja, 20. studenoga, privući više od tri milijuna posjetitelja.

Očekuje se dolazak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji boravi u radnom posjetu Francuskoj, 15. i 16. listopada gdje se sastaje s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Uz predsjednika Vlade su ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i ministar turizma Gari Cappelli.

Komentara 7

AE
Aedes2017
22:04 16.10.2018.

Plenkoviću, makni prste s Hrvatske ! Nema Hrvatska ništa s tobom.Pamtiti će te Hrvati po kukavičluku .Odlazi !

SO
Somelier
07:41 17.10.2018.

Što nije otvorio izložbu o Vukovaru.

SS
S.Savić
23:10 16.10.2018.

A ona slika gdje te štipaju za straž**cu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije