Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložba saše poldana

'Ići u Tanzaniju, a ne snimiti divlje životinje bilo bi u najmanju ruku čudno'

Foto: Saša Poldan
1/6
07.10.2018.
u 13:30

Prema autorovim riječima jedna od posebnosti ove izložbe upravo je i atraktivan prostor Babaloo design concept storea jer su fotografije izložene u kao dnevnom boravku, mjestu gdje bi fotografija i trebala živjeti

Ići u Tanzaniju, a ne snimiti divlje životinje bilo bi u najmanju ruku čudno, rekao je poznati odvjetnik Saša Poldan koji je prisustvovao otvorenju svoje šeste izložbe jednostavnog naziva Tanzanija. Izložbu je otvorio vlasnik showrooma Alex Pilepić koji je istaknuo kako su se fotografije savršeno uklopile u atraktivan prostor Babaloo design concept store-a, spoj umjetnosti i dizajna ovog se puta pokazao kao dobitna kombinacija.

Prema autorovim riječima jedna od posebnosti ove izložbe upravo je i atraktivan prostor Babaloo design concept storea jer su fotografije izložene u kao dnevnom boravku, mjestu gdje bi fotografija i trebala živjeti. Crno bijele fotografije snimane iz nevjerovatne blizine uistinu su očaravajuće i posebne.

Posjetitelji su uz vrhunske fotografije i ugodan ambijent uživali u kulinarskim delicijama Stancije Kovačić s kuharom Vinkom Frlanom i vrhunskim vinima vinatije Deklić, mjehurićima Moet Chandon, Aura gina karbun te single malt škotskog whiskey-a Macallan. 
Sve to nadopunio je DJ Dado u pratnji saxofona.

Izložba ostaje otvorena dva tjedna, stoga svi zainteresirani mogu posjetiti Babaloo design i pogledati divlji svijet Tanzanije kroz autorove oči.

>> Izložba 'Uključene, aktivne, svjesne - ženske perspektive danas' oduševila posjetitelje

1/29
Ključne riječi

Komentara 1

VJ
Vl jedi govna
16:57 07.10.2018.

Isto kao ići u Zagreb i ne snimiti Hercegovce i cigiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije