Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Izašao iz zatvora i odmah prekršio zabranu približavanja bivšoj izvanbračnoj supruzi. Pa je opet završio u zatvoru

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
31.08.2021.
u 08:20

Žena je bila prestrašena zbog svega toga pa je čak angažirala i pratnju jer se bojala da će joj nauditi

Neki su ljudi naprosto nepopravljivi. Zaključak je to koji se može izvući iz ponašanja 42-godišnjaka kojeg se sumnjiči za nametljivo ponašanje i neizvršenje sudske odluke, zbog čega je ispitan na ODO Pula.

Sumnjiči ga se da je od 15. do 24. kolovoza 2021. u Labinu, odmah po izlasku iz zatvora, iako je znao da ima sigurnosnu mjeru zabrane približavanja, uznemiravanja i uhođenja bivše izvanbračne supruge, nastavio s takvim ponašanjem. Izvanbračnu suprugu je više puta zvao, nakon čega je ona blokirala njegove pozive. Kada je više nije mogao dobiti na mobitel, automobilom se dovezao do njezine kuće, a zatim ju je vozilom pratio do zgrade u kojoj radi.

Žena je bila prestrašena zbog svega toga pa je čak angažirala i pratnju jer se bojala da će joj nauditi. Tužiteljstvo je nakon ispitivanja od suca istrage Županijskog suda u Puli tražilo da se 42-godišnjaka pritvori, čemu je udovoljeno. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na  svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

 

>> Pogledajte i ovaj video -  Autobus se zapalio kod MSU: Putnici izašli iz vozila, a gusti dim širio se Avenijom

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
08:41 31.08.2021.

Taj dok ju ne ubije,neće se smiriti ! Žalosna je ta ljubomora. Ne ljubav !

RE
Regica
08:31 31.08.2021.

Ah ta ljubav..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije