Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović:

'Nemamo vremena, moramo sprintati kako bismo dostigli razvijene države'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: screenshot HRT
11.06.2017.
u 12:19

Podržavam sve koji se zalažu za reformu školstva u Hrvatskoj i to ću nastaviti činiti, rekla je predsjednica

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poručila je da reforma školstva mora biti nacionalni projekt iza kojega ne smije stajati nijedno pojedinačno ime.

- Podržavam sve koji se zalažu za reformu školstva u Hrvatskoj i to ću nastaviti činiti. Međutim, to treba biti nacionalni projekt iza kojega ne smije stajati nijedno pojedinačno ime. Pozivam roditelje, nastavnike, profesore i ravnatelje i odgajatelje da se uključe u projekt kako bi od reforme učinili najbolji mogući projekt. Upozoravam, nemamo vremena, RH mora sprintati kako bi dostigla razvijene države - rekla je Grabar-Kitarović u intervjuu za HRT.

Cijeli intervju bit će emitiran u večerašnjem Dnevniku HRT-a.

Komentara 35

JU
jurajuric116
12:34 11.06.2017.

jeli ste svi hovna sa zemljom znanja i evo kam nas je to dopelalo. imamo hrpu glumaca bez posla, a radnika nemreš najti niti sa povećalom. treba nam reforma koja bude izučavala radnike, a ne glumce i direktore. i obavezno vratiti vojni rok i uvesti ga i za cure. danas su dečki veče curice od cura. nekad si otišel u vojsku dečec i vratil se ko muž. red rad stega učenje i disciplina. to fali nama u državi Kroatistanu.

PR
prajdali100
13:09 11.06.2017.

Postovana gdo predsjednice pratite li kakve samo poteze povlaci Vucic,kakve poslove sklapa Srbija i kakve investicije privlaci .A gdje smo mi !!!!? Nitko nista ne radi.Gdje su ulaganja u INDUSTRIJU ? Mladost ode....

PR
propalismoFranjoskroz
13:44 11.06.2017.

Nevjerovatno, visoka dužnosnica godinama u drzavi.Samo najbitnije, 6 godina ministrica,pa par godina veleposlanica, sada već dvije predsjednica.Pa šta si radila sve te godine da smo toliko zaostali??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije