Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno

Ivo Josipović nakon 19. veljače vraća se na Pravni fakultet

Ivo Josipović
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
13.01.2015.
u 19:32

Josipović je poduzeo pravne korake da reaktivira svoj status na Pravnom fakultetu gdje je predavao na Katedri za kazneno-procesno pravo

Predsjednik Ivo Josipović po završetku mandata vraća se na zagrebački Pravni fakultet. Mandat mu završava 19. veljače, a da će ponovno biti profesor, potvrđeno je iz Ureda predsjednika.

Josipović je poduzeo pravne korake da reaktivira svoj status na Pravnom fakultetu, gdje je predavao na Katedri za kazneno-procesno pravo.

Predsjednik je i tijekom kampanje nekoliko puta rekao da će se vratiti svom profesorskom zvanju ako izgubi izbore.

>> Josipović siguran samo u to da je pred njim mirniji period

Komentara 62

AJ
ajmo
20:56 13.01.2015.

Nemogu a da nepitam Josipoviča pa zar niste vi zamjerali Kolindi što si je posao čuvala u NATO savezu i digli galamu koda na čavlu stojite . Pa zar vi kao pošten čovijek nečete na burzu oprostite ali niste li otkaz dobili od naroda?

DU
Deleted user
20:49 13.01.2015.

a onaj žbir perković će mu vjerojatno biti asistent ...

DU
Deleted user
20:48 13.01.2015.

Kaj mu od ZAMP-a nije dosta ostalo nego mora ugnjetavati i jadnu djecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije