Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivo Josipović: Dosta je farizejstva i laži

ivo josipović
Goran Kovačić/Pixsell
29.12.2009.
u 23:11

Zahvalivši strankama koje su mu tijekom današnjeg dana dale podršku, Josipović je pozvao ljude da vjeruju u njega jer će, ako mu ukažu povjerenje, stvoriti Hrvatsku pravde

RIJEKA - Mojom pobjedom u prvom krugu SDP je svima koji su tvrdili suprotno dokazao da ima snage, poleta i vjere u hrvatskom narodu te da je stranka sposobna ponuditi relevantnog kandidata, kazao je na večerašnjoj sjednici riječkog Gradskog odbora SDP-a predsjednički kandidat Ivo Josipović.

Zahvalivši strankama koje su mu tijekom današnjeg dana dale podršku, pozvao je ljude da vjeruju u njega jer će, ako mu ukažu povjerenje, stvoriti Hrvatsku pravde. - Dosta je farizejstva i laži. Hrvatska će biti sjajna zvijezda Europske unije, a socijaldemokracija će postati vladajuća koalicija, kazao je, vidno čvršći i samopouzdaniji u nastupu nego na početku kampanje, Josipović.

Svečanoj sjednici na kojoj su dodijeljene i godišnje nagrade-plakete zaslužnim SDP-ovcima nazočio je i predsjednik stranke Zoran Milanović, koji je kao dva najveća hrvatska problema, koja nas drže pred vratima Europe, naveo korupciju i "nerealnu, mahnitu potrošnju", kako državnog, tako i privatnog budžeta.

Ključne riječi

Komentara 70

DO
doktorica
08:21 30.12.2009.

Bandić je bolesnik.

BO
bomba
08:33 30.12.2009.

22012711 Odlično si to rekao.Iako su izglasali što dadoše da opet drugi vedre i oblače i govore kako se treba hrvatski narod ponašati? Zašto ne odgovoriše Mesiću poslije sramotnog govora u Izraelu da ti isti partizani nisu bili fašisti negoo su bili pobjednička vojska u ll svj. ratu i da se u njihovo ime nije smio izvinjavati. Na kraju jedna istinita poslije ll svj. rata. Došli partizani u selo i rekoše babi: Smrt fašizmu ! Baba odgovori: I TEBI SINKO !!!

OB
-obrisani-
00:37 30.12.2009.

Nije mi jasno kako će Josipović napravit prisegu ako pobjedi kad će se morati zaklet na Bibliju i reći-Tako mi bog pomogao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije