Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova funkcija splitskog gradonačelnika

Ivica Puljak izabran za predsjednika stranke Centar

Ivica Puljak
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.11.2021.
u 14:17

Stranka Centar nastala je 2020. ujedinjenjem stranke Pametno i Stranke s imenom i prezimenom

Ivica Puljak novi je predsjednik stranke Centar. Odlučeno je to velikom većinom glasova delegata na online izbornoj skupštini.

- Drago mi je da su kolege prepoznale moju želju i entuzijazam za promjenama koje smo već počeli provoditi u gradu Splitu  i nadam se da ćemo sve te promjene biti u mogućnosti proširiti na cijelu Hrvatsku. Ja ću i dalje biti posvećen ulozi  gradonačelnika Splita na koju su me izabrali građani, ali ću na svojoj novoj dužnosti predsjednika stranke i želju i volju uložiti, zajedno s kolegama, da promjene, za koje su građani spremni, proširimo na cijelu Hrvatsku, da ih implementiramo u cijeloj zemlji na svim razinama političkog života Hrvatske - poručio je Puljak i dodao da polako sazrijeva trenutak u kojem će cijela Hrvatska odbaciti ukorijenjene, istrošene političke modele, a Centar će vrlo brzo pokazati da ima snagu biti nositelj tog trenutka i takvih promjena.

Dalija Orešković nova je politička tajnica stranke. Za potpredsjednike su izabrani dosadašnji supredsjednik i predstavnik Centra u Gradskom vijeću Grada Rijeke Marin Račić i politologinja Lana Pavić.

Stranka Centar nastala je 2020. ujedinjenjem stranke Pametno i Stranke s imenom i prezimenom. Uz splitskog gradonačelnika, Centar ima i dvije saborske zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković.

Puljak je za predsjednika Centra izabran na četverogodišnji mandat. Do sada su strankom upravljala četiri supredsjednika. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:37 06.11.2021.

Nije to baš u središtu. Ipak su malo nagnuti na jednu stranu.

BU
bubimir
17:01 06.11.2021.

preuzet će odgovornost u ministarstvu za rude i gubljenje vremena a možda bude dublirao jima carreyja u nekom filmu

LU
luski
14:47 06.11.2021.

a jake stranke on zena mu i raspustenica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije