Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u kafiću

Istukao konobaricu: Nisam je htio udariti, pa nisam lud da tučem djecu

obiteljsko nasilje
Foto: ilustracija
25.09.2014.
u 11:39

Pero Vukasović tvrdi da 19-godišnju konobaricu nije pretukao već odgurnuo i to u samoobrani

Pero Vukasović (50), zvan Peca, kojeg je prošlog vikenda 19-godišnja konobarica Anamarija Marčinko optužila da ju je napao i pretukao u kafiću na Pločama, iznio je svoju stranu priče Dubrovačkom dnevniku. Vukasović tvrdi da mu je žao zbog onoga što se dogodilo te kako je konobarica provocirala i napala njega.

– Došao sam u kafić oko 17 sati s bratom, i naručio sam pelin, ali mi je konobarica kazala da ga nema. Potom sam naručio jeger, ali mi je rekla da ni njega nema. Onda sam htio popiti liker Vlahov, ali i za njega mi je kazala da ga kafić ne posjeduje. Potom sam je pitao što ima od viskija, a ona mi je rekla Jameson, pa sam naručio to. Ja konobaricu nisam nikada u životu ni čuo, ni vidio, ali odmah se prema meni počela ponašati neprijateljski – počeo je priču Vukasović.

– Potom mi nije donijela ni Jameson, nego Southern Comfort. Kada sam joj rekao da je donijela pogrešno piće, drsko je rekla da nije – dodaje 50-godišnjak. Njegove navode potvrdio je i svjedok koji se nalazio u kafiću, 39-godišnji B.B. koji je želio ostati anoniman jer ''poznaje gazdu kafića, pa se nije želio dovoditi u neugodnu situaciju“.

– Nije bila neljubazna samo prema njemu, već i prema svim gostima koji su se nalazili u kafiću. Čim smo ja i moj prijatelj došli u kafić, bila je nervozna. Moj je prijatelj pitao 'koji joj je'. Donijela je Peci piće, on joj je rekao da je donijela krivo, a ona se počela derati na njega. No, on joj je džentlmenski rekao da nema veze i da će joj ga platiti. Potom se ljutito okrenula i vraćajući se prema šanku govorila je za Pecu da je ''kreten, klošar, 'ko ga jebe, nek' ide negdje drugdje...“. Dok sam ja bio u kafiću, Peca je prema njoj bio fin, a ona drska prema njemu. Zbog njenog ponašanja otišao sam ranije iz kafića jer mi se to nije dalo gledati, tako da nisam vidio njihov okršaj – kazao svjedok B.B. i dodao da mu je žao Pece ''jer su ga svi osudili kao najgoreg kriminalca, a stvarnost je bila ipak drukčija“.

– Peca nije anđeo, ali nije ni osoba koja hoda po kafićima i tuče žene. Ne opravdavam Pecin čin, ako joj je što napravio, jer to nisam vidio, ali ženska ga je stvarno drkala i vrijeđala – zaključio je. Nakon što su mu brat i B.B. otišli iz kafića, Vukasović je nastavio piti, a konobarica, tvrdi, provocirati.

– Neke mlade ženske sjedile su za šankom i skupa s konobaricom me provocirale. Naposljetku me je konobarica, dok sam sjedio (cijelo vrijeme je sjedio na terasi ispred kafića), ničim izazvana fizički napala hvatajući me rukama za grlo – kazao je i pokazao rane na nosu i vratu za koje tvrdi da su nastale od noktiju.

– Potom sam ja uzvratio, točnije rečeno odgurnuo sam je. Nisam je htio udariti, pa nisam lud da tučem djecu, pogotovo ne žensku. Onda je ona otrčala iz kafića, a ja sam doslovno pobjegao od nje, jer sam vidio da se neuračunljivo ponaša, te sam se zaputio prema starom gradu. Samim time jasno vam je da je nisam pitao gdje je bila 91., jer sam svjestan da se ona tada nije ni rodila – kazao je i dodao da je to možda jedino rekao u kontekstu šale, ali da se ne sjeća. Rekao je i kako je informacija da je on branitelj kriva i nije mu jasno kako se pojavila u medijima.

>>Konobaricu (19) lupio šakom u glavu i pitao je gdje je bila '91

>>Pretučena konobarica ponovno završila u bolnici

Komentara 3

ME
melinda
12:38 25.09.2014.

Mislim da je ovdje udario junak na junaka tj. da su isti po nekoj logici i treba to obadvoje malo na hladenje mjesec dana koristnoga rada za drzavu

IC
ice12
03:21 26.09.2014.

Hoce li se novinari barem ispricati braniteljima?

CH
chemica
12:32 25.09.2014.

"Uvjerljiva" priča, ali pošto se ne krećem među polusvijetom koji ispija viskije po seoskim birtijama, sasvim moguća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije