Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meštrovićeva replika

Ispred gradskog kazališta u Karlovcu vandali srušili kip Majke

kip
Dominik Grgurić/PIxsell
31.10.2010.
u 10:31

Karlovački vandali najviše štete na gradskoj imovini naprave upravo tijekom izlazaka za vikend

U noći sa subote na nedjelju nepoznati počinitelj ili više njih srušio je kip Majke, repliku poznatog djela Ivana Meštrovića, ispred gradskog kazališta u Karlovcu.

Djelo je to karlovačkih vandala koji najviše štete na gradskoj imovini naprave upravo tijekom izlazaka za vikend koji se često pretvaraju u opijanja pa tada ruše spomenike, kante za smeće, uništavaju klupe...

Upravo zbog takvih problema Grad Karlovac je prije tri dana donio odluku o zabrani nošenja i ispijanja alkohola za maloljetnike na javnim površinama. Odluka bi trebala spriječiti opijanje maloljetnika i uništavanje gradske imovine.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MP
mparac3
22:10 31.10.2010.

Nema nikakovog dokaza da su je srusili vandali.... Optuzuju se i prozivaju vandali, a mozda su je srusili Srbi, ili netko drugi/treci.......

MI
misuratakid
15:05 01.11.2010.

Djelo Ivana Meštrovića ne zove se \"Majka\" nego punim imenom: MAJKA HRVATICA.

MU
muthafka
20:48 02.11.2010.

grad je donio odluku- i to je to! a policijskih djelatnika ima više po kancelarijama nego na terenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije