Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO

Džihadisti tjerali malu djecu da režu udove zarobljenicima

Mosul
Reuters/PIXSELL
13.07.2017.
u 11:24

Druga su djeca bila primorana postavljati eksplozive, a ako su to odbili premlatili bi ih električnim kablovima

O razmjerima barbarstva pripadnika Islamske države već se puno pisalo, no svaki put nas iznenadi brutalnost i bezosjećajnost islamista. Ovog puta priča dolazi iz Iraka gdje su djecu prisiljavali da muče zatvorenike i režu im udove. Sve se to događalo u Mosulu koji je nedavno oslobođen od džihadista.

Ako bi djeca slučajno odbila izvršiti te zadatke, prijetilo im se da će ih ubiti zajedno sa njihovim roditeljima. Tako je jedan džihadisti prišao 11-godišnjoj djevojčici imena Hadya te njenoj braći Shadiju (5) i Fadi (9).

- Ti mu možeš odrezati nogu, ti ruku, a ti mu nožem izreži lice ili ću vas odvesti od majke i ubiti - ispričala je Hadya te dodala da je bila previše uplašena da odbije naredbu. Džihadisti su im dali mačete i djeca su učinila ono što su im naredili, prenosi Daily Mail.

Fadi je muškarcu odrezao nogu, Hadya ruku, a Shadi ga je rezao po licu. Djeca tvrde kako je zatvorenik umro nakon što su Shadija prisilili da ga ubode u oko

Druga su djeca bila primorana postavljati eksplozive, a ako su to odbili premlatili bi ih električnim kablovima ili im pucali pod noge ako naprave nešto krivo. 

Komentara 13

AR
Armagedon
12:34 13.07.2017.

Užas užasa..... i mi kažemo da živimo u 21 stoljeću i govorimo o civilizaciji.....

Avatar anticenzura
anticenzura
11:47 13.07.2017.

Papa je izjavio da nije zadovoljan priblizavanjem Amerike i Rusije, pisu italijanski mediji jucer. Veli novinar da je to zato sto strahuje da ce ovih dvoje sprijeciti izbjeglice da dolaze u Europu. Najgori Papa ikada.

DU
Deleted user
16:08 13.07.2017.

Za to možemo zahvaliti Amerikancima i njihovoj lažnoj borbi protiv terorizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije