Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETHODILA SVAĐA

Incident u trgovini u Slavonskom Brodu: Izvadio nož i izbo muškarca, policija ga uhvatila

'22.12.2009., Hrvatska, Zagreb- Policijski ocevid nakon sto su se dva muskarca potukla u kafe baru Dvojka u ulici Sandora Djalskog na Pescenici . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoić/PIXSELL
08.07.2022.
u 11:51

Napadač je pobjegao ubrzo nakon toga, a policija ga je uhvatila

Danas u jutarnjim satima došlo je do krvavog obračuna ispred jednog trgovačkog centra u Slavonskom Brodu.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave brodsko-posavske, u 9,26 sati u Operativno-komunikacijskom centru zaprimljena je dojava da je na ulazu (predprostor) trgovačkog centra u Slavonskom Brodu došlo do sukoba dvije muške osobe (obojica rođena 1966. godine).

Jedna osoba je prevezena na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, dok je počinitelj žurnom intervencijom policijskih službenika uhvaćen u blizini trgovačkog centra i doveden u policijsku postaju.

Kako neslužbeno doznajemo, napadač je navodno u jednom trenutku izvadio nož i njime napao drugog muškarca, koji ga je u samoobrani poprskao sprejem. Muškarci se navodno poznaju otprije i napad je rezultat ranijih razmirica.

- Policijski službenici nastavljaju s očevidom i kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti vezanih uz događaj - navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

>> VIDEO Zrakoplov se zapalio prije ukrcavanja

Komentara 6

DU
Deleted user
10:42 08.07.2022.

Zapadna kultura sve izraženija.

GM
gmižić
11:11 08.07.2022.

Duspara objavi medijima da je Brod najljepše mjesto za živjeti na svijetu.

Avatar Mistborn
Mistborn
10:23 08.07.2022.

Koji muškarac nosi peper sprej u dućan? Onaj koji očekuje nož i šaku. Znači, sve po zaslugama i jedan i drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije