Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najdeblja žena na svijetu

Imala je više od pola tone prije operacije, sada ima manje od 200 kilograma

Eman Ahmed
Reuters/PIXSELL
04.05.2017.
u 15:15

Liječnik Muffazal Lakdawala dodao je da će biti potrebno obaviti još operacija kako bi mogla hodati

Egipćanka za koju se vjeruje da je bila najteža žena na svijetu napustila je bolnicu u Indiji u četvrtak, više od 300 kilograma lakša i ide na daljnji tretman u Abu Dhabi. 

Eman Ahmed, u srednjim tridesetim godinama, težila je više od pola tone prije nego je operirana u ožujku. Nije mogla hodati posljednjih 25 godina.

Serijom operacija u Mumbaiju spustila je težinu na ispod 200 kilograma, rekao je njezin liječnik Muffazal Lakdawala, dodajući da će biti potrebno obaviti još operacija kako bi ona mogla hodati.

Lakdawala je napisao u srijedu da je obećao Ahmed "zdraviji život i gubitak kilograma".

"Njezina struktura kostiju je vrlo krhka", napisao je Lakdawala. "Trebat će još operacija kako bi se ojačali njezini kukovi i koljena".

Indijski mediji pišu da obitelj nije bila zadovoljna tretmanom u Mumbaiju i da je došlo do razlika u stajalištima između njih i osoblja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije