Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Huškao psa na učiteljicu

21.11.2008.
u 13:22

KISTANJE – Učiteljica i 10-godišnji učenik ozlijeđeni su kad se u tučnjavu među dječacima uključio stric jednog od njih i njegov pas. Incident se zbio u srijedu oko 13.15 sati u dvorištu Osnove škole dr. Franje Tuđmana u Kistanjama, gdje je R. Č. (32) vidio svađu među učenicima 4. razreda i uključio se na strani svog nećaka.

Počeo je udarati 10-godišnjeg dječaka, nakon čega se, namjeravajući pomoći napadnutom, umiješala i 37-godišnja učiteljica iz Šibenika. Kako je izvijestila policija, R. Č. je tada nahuškao psa da napadne učiteljicu.

Prema riječima očevidaca, radilo se o najopasnijoj vrsti psa – pit bul terijeru – te je sama pojava zvijeri bez povodca i brnjice uznemirila i prepala kako djecu tako i dvije učiteljice koje su bile dežurne u dvorištu. Srećom, pas nije nikog ugrizao. Napadnuto dijete zadobilo je lakše tjelesne ozljede, a učiteljica je odbila liječničku pomoć.

Tučnjava među djecom započela je iz banalnog razloga – zbog vrećice smokija koju jedan od njih nije htio podijeliti s drugima. Istražni sudac nasilniku je odredio 48-satno zadržavanje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije