Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

HSLS s velikim ambicijama izlazi na lokalne izbore

darinko kosor
Damir Špehar/PIXSELL
23.03.2013.
u 15:56

Uvjeren sam da ćemo u skoro svim županijama biti parlamentarni i imati svoje predstavnike, rekao je Kosor

Uoči sastanka Središnjeg vijeća HSLS-a u Bjelovaru, završnog sastanka za pripremu za izlazak na lokalne izbore, predsjednik liberala Darinko Kosor izrazio je veliki optimizam.

- Uvjeren sam da ćemo u skoro svim županijama biti parlamentarni i imati svoje predstavnike, što je jako važno za budućnost stranke, a u pet do šest županija imamo ozbiljne ambicije. Od Grada Zagreba gdje idemo na pobjedu jer nam posljednje anketa daju šansu da u drugom krugu možemo imati gradonačelnika, pa do Bjelovara gdje imamo jasnu i čistu koaliciju HSLS-a i SDP-a s novim mladim ljudima, jednom novom političkom generacijom koja može donijeti promjene bjelovarskoj županiji koja je nažalost jedna od najlošijih po gospodarskim pokazateljima - kazao je Kosor dodajući da lošije stanje nego što je danas ni ne može biti te da ga mogu promijeniti samo novi ljudi.

Dolazak u Bjelovar vodstvo HSLS-a na čelu s predsjednikom Kosorom iskoristilo je i za obilazak 16. Proljetnog sajma poljoprivrede, gospodarstva i obrtništva u Gudovcu, gdje je danas obzirom na broj posjetitelja vrvilo kao u košnici.

>> HSS i HSLS predali zajedničku listu za europarlament

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije