Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatskom kruže SMS poruke koje pozivaju na glasovanje za Hebranga

sms
Foto: Miroslav Ambruš-Kiš
1/2
23.12.2009.
u 14:08

Na mobitele diljem Hrvatske, s istog telefonskog broja, pristigle su SMS poruke u kojima se poziva na glasovanje za HDZ-ova kandidata Andriju Hebranga.

Predsjednička kampanja ušla je u završnu fazu, a čini se da je jedan kandidat odlučio iskoristiti njezine posljednje trenutke kako bi pridobio što više birača. Na mobitele diljem Hrvatske, s istog telefonskog broja, pristigle su SMS poruke u kojima se poziva na glasovanje za HDZ-ova kandidata Andriju Hebranga. Korisnici u Zagrebu dobili su poruku sadržaja:

- Tko bira predsjednika? Agencije za "istraživanja" ili vi? Zagreb za Hebranga! Šalji dalje!

Sadržaj je poruke nešto promijenjen za grad Osijek, mogli bismo slobodno reći da je "radikaliziran". Tako poruka koju su primili Osječani glasi:

- Učinili su sve, baš sve da biramo između dvojice komunjara! Ne damo im Hrvatsku! Osijek za Hebranga! Šalji dalje!

Ovakav oblik političkog marketinga nije nepoznanica na našim prostorima jer stranke su se takvim oglašavanjem koristile i na proteklim izborima za Sabor i predsjednika.

Komentara 16

GA
gala
15:10 23.12.2009.

hebrang se nije svrstavao u pobjednike od početka i ne slovi u medijima kao favorit, ali sigurna sam da će dobiti više glasova nego što pokazuju sadašnje ankete. mislila sam da su se sdp-ovci naučili pameti nakon zadnjih parlamentarnih izbora da ne treba 100% vjerovati anketama, pa predlažem da josipoviću da još ne otvara šampanjac.

TR
trilja
15:15 23.12.2009.

Jel mi može netko od desničara reći šta je to komunjara. Jel postoji razlike između komunjre i komunista kao i između seljačine i seljaka?

OB
-obrisani-
15:05 23.12.2009.

ha ha ha ...zadnji trzaji, onih koji umiru.... ..ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije