Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U šoku smo'

Otac preminulog vojnika: 'U ponedjeljak je neobično dugo razgovarao s majkom'

Hrvatska vojska
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
1/5
13.12.2017.
u 15:46

Mario se u vojarni Rukla u Litvi nalazio kao  pripadnik 1. Hrvatskog kontingenta u okviru aktivnosti ojačane prisutnosti NATO-a.

- Samo čekam da ga vidim, da vidim da li je to istina. Mi smo u tolikom šoku i nevjerici - kazao je za 24 sata 65-godišnji Slavko Pavišić, otac hrvatskog vojnika Maria Pavišića koji je jučer umro u Litvi. 

- Moj se Mario nikada nije žalio da ga nešto boli ili da ima nekih zdravstvenih problema, bio je pravi vojnik koji je u odori obišao cijelu Hrvatsku - dodao je kroz suze Slavko Pavišić. 

Hrvatska vojska
1/7

"Govorila mu je da se čuva"

Mario se u vojarni Rukla u Litvi nalazio kao  pripadnik 1. Hrvatskog kontingenta u okviru aktivnosti ojačane prisutnosti NATO-a. Otac je kazao da su se s Mariom čuli u ponedjeljak te da je bio veseo i govorio je da mu je jako dobro. 

- Neobično dugo se zadržao u razgovoru s majkom, govorila mu je da se čuva, on joj je rekao da se ne brine, da mu je dobra hrana, da je zadovoljan sa smještajem - kazao je Slavko.

Komentara 14

SN
snajpa
16:20 13.12.2017.

Počivao u miru.

PR
pritiskovic
17:02 13.12.2017.

Gdje sve nismo umirali generacijama i kosti ostavljali za tuđe interese...po prvi puta evo i u Litvi...počivao u miru momče.

BJ
Bjelovar112
17:22 13.12.2017.

anticenzura sve ok oko Praljka no kod generala Franje je definitivno zakazao sustav . Zasto ? Nikad necemo dobiti odgovor. Pa cak ni generalski zbor nije se oglasio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije