Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio na Psihijatriji

Hrvat nasred münchenskog kolodvora pokazivao genitalije

Njemačka policija
Foto: pixabay
1/2
11.06.2018.
u 22:40

Policjaci su mu napisali kaznu zbog zbog uznemiravanja javnosti te su ga zatražili da napusti kolodvor

U nedjelju je 39-godišnji Hrvat napravio incident na željezničkom kolodvoru u Münchenu zbog čega je završio na psihijatriji, javlja fenix-magazin.de.

Oko 15:45 sati, Savezna policija u münchenskoj istočnoj postaji pozvana je zbog “divljanja jedne osobe” u kolodvorskom zahodu. Policija je zatekla 39-godišnjeg Hrvata koji je, prema svjedocima spustio svoje hlače i pokazivao genitalije.

Policjaci su mu napisali kaznu zbog zbog uznemiravanja javnosti te su ga zatražili da napusti kolodvor.

Muškarac to nije htio napraviti nego je više puta pao namjerno na tlo i, kako navodi policija, mahao rukama, zbog čega su bili prisiljeni prebaciti ga u ured na kolodvoru. 

Tamo se zaključilo kako je  je bio pod utjecajem droge, tzv. “soli za kupanje”.

Budući da je 39-godišnjak poznat po sličnim okolnostima i pošto bi mu povećana potrošnja droge mogla biti opasna po život, prebačen je u psihijatrijsku ustanovu gdje se uspostavilo da je već bio tretiran nekoliko puta 2017. i 2018. godine.

Savezna policija pokernula je  prekršajni postupak zbog uznemiravanja javnosti i kaznenu prijavu zbog otpora policajcima.

Njemačka policija
1/19

 

Komentara 35

Avatar Observer
Observer
23:14 11.06.2018.

Lik se upravo vratio u Munchen sa "parade ponosa" u Zagrebu!

DU
Deleted user
09:22 12.06.2018.

Srica sto sam tu vijest jutros procitao a ne sinoc, nebi mogao spavati. Interesanto kako to VL dozna da netko skinio mudante u Münchenu. Sparina je i tamo ka i ode, coviku vruce, pa sto...

KA
KaraMarko
09:47 12.06.2018.

Europske vrijednoati na sve strane :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije