Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Hella je ostavljena u kanti ispred ulaza zgrade u novozagrebačkom naselju

Foto: Zoran Stupar
1/9
19.02.2018.
u 21:22

Vesela je i vrlo hrabra, bez straha prilazi svima, informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/47-04-889

Hella nije prvo, a vjerojatno niti zadnje štene ostavljeno da se samo snalazi u životu. Čovjeku koji ju je osudio na izgon, na odvajanje od mame, mora se priznati da je sve pomno isplanirao.

Ostavljena je ispred ulaza zgrade u jednom novozagrebačkom naselju. U plastičnoj kutiji, poklopljenoj da ne može izići, ali s otvorom na poklopcu da ima zraka. Tko zna, možda je taj netko i znao da u istom ulazu stanuje ona koja teško može okrenuti glavu od napuštene životinje. Pobrinula se ona i za Hellu, iako u svom domu ima puno napuštenih o kojima se brine.

Foto: Privatni album/MailOnline

Malena Hella već prvi dan pokazala je da je veselo i hrabro štene koje s povjerenjem prilazi svima. Za nju se traži dom u kojem će biti kućni ljubimac, traže se odgovorni udomitelji koji su spremni na sve što jedno štene donosi sa sobom. A osim veselja i puno ljubavi, tu si i brojne obveze.

Ako želite, teti čuvalici možete pomoći i s donacijama hrane, a malenu treba i cijepiti i čipirati. Sve ostale informacije, posebno one o udomljavanju, možete dobiti na 091/47-04-889.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
siskic
23:04 19.02.2018.

lijepo kuče...

DU
Deleted user
18:19 20.02.2018.

Da, traži dom. Od koga; od pripadnika roda koji su ju šutnuli van? Od onih koje ne dira zlostavljanje djece ( od strane odraslih ali i od druge djece) Hrvatska nije zemlja gdje je čovjek čovjeku prijatelj, pa niti pas, ali niti vuk, nego je smrtni neprijatelj jer sve više ih gazi preko svega za svojih pet minuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije