Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Nagradno pitanje' HDZ-a: Tko je veći agresivac - Beljak ili Grmoja?

HDZ-ova anketa dolazi nakon jučerašnjih i današnjih burnih događaja u Saboru
23. studenoga 2017. u 20:51 66 komentara 1912 prikaza
HDZ
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL, Twitter

HDZ je večeras na službenom Twitteru pozvao korisnike da odgovore na "nagradno pitanje" - tko je veći agresivac, Krešo Beljak ili Nikola Grmoja.

SABORSKI HODNIK VIDEO Grmoja i Radin se prepirali. 'Trebate boljeg psihijatra od Petrova'

"Nagradno pitanje: tko je veći agresivac? Krešo Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", objavio je HDZ.

Tvit je komentirala HRT-ova novinarka Maja Sever.

- Što niste ponudili još koju opciju. Možda Alojz Tomašević? - napisala je Sever, referirajući se na HDZ-ovog župana kojeg je supruga optužila za nasilje.

- Voljeli bi da i ostale stranke ovako promptno i odlučno reagiraju na samu optužbu za nasilje ili agresiju... - odgovorili su iz HDZ-a, objavivši i link na odluku o raspuštanju Županijskog vijeća HDZ-a Požeško-slavonske županije.

HDZ-ova anketa dolazi nakon jučerašnjih i današnjih burnih događaja u Saboru. 

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak jučer je, obraćajući se HDZ-ovim zastupnicima, između ostalog vikao "Dođi, frajeru, tu! Da vas vidim, di ste?".

Mostova saborskog zastupnika Nikolu Grmoju danas je pak predsjednik Sabora, HDZ-ov Gordan Jandroković, optužio za prijetnju nakon što mu je Grmoja rekao da mu je to "zadnji put da propituje njegove motive izlaska i ulaska u sabornicu".

Nikola Grmoja SABOR Grmoja: Lupkanje se predstavlja kao nasilje. Borić: Jedna od najgorih epizoda Sabora Branko Bačić Bačić: 'Grmoja se mora ispričati Jandrokoviću jer mu je prijetio!' Nikola Grmoja Grmoja: 'Ako se HDZ ispriča za sve afere, ja sam spreman klečati na kukuruzu!'
A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas