Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerali na Twitteru?

'Nagradno pitanje' HDZ-a: Tko je veći agresivac - Beljak ili Grmoja?

HDZ
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL, Twitter
23.11.2017.
u 20:51

HDZ-ova anketa dolazi nakon jučerašnjih i današnjih burnih događaja u Saboru

HDZ je večeras na službenom Twitteru pozvao korisnike da odgovore na "nagradno pitanje" - tko je veći agresivac, Krešo Beljak ili Nikola Grmoja.

"Nagradno pitanje: tko je veći agresivac? Krešo Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", objavio je HDZ.

Tvit je komentirala HRT-ova novinarka Maja Sever.

- Što niste ponudili još koju opciju. Možda Alojz Tomašević? - napisala je Sever, referirajući se na HDZ-ovog župana kojeg je supruga optužila za nasilje.

- Voljeli bi da i ostale stranke ovako promptno i odlučno reagiraju na samu optužbu za nasilje ili agresiju... - odgovorili su iz HDZ-a, objavivši i link na odluku o raspuštanju Županijskog vijeća HDZ-a Požeško-slavonske županije.

HDZ-ova anketa dolazi nakon jučerašnjih i današnjih burnih događaja u Saboru. 

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak jučer je, obraćajući se HDZ-ovim zastupnicima, između ostalog vikao "Dođi, frajeru, tu! Da vas vidim, di ste?".

Mostova saborskog zastupnika Nikolu Grmoju danas je pak predsjednik Sabora, HDZ-ov Gordan Jandroković, optužio za prijetnju nakon što mu je Grmoja rekao da mu je to "zadnji put da propituje njegove motive izlaska i ulaska u sabornicu".

Komentara 66

AS
atilla sb 1986
21:15 23.11.2017.

Ovu grdobinu sever poslati na istok!

Avatar MilokradPupavac
MilokradPupavac
22:09 23.11.2017.

A sto je nagrada?

EN
englezac
23:58 23.11.2017.

Tomasevic spada u grupu sa Lalovcem, a ne sa ovom dvojicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije