Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI HODNIK

VIDEO Grmoja i Radin se prepirali. 'Trebate boljeg psihijatra od Petrova'

22.11.2017.
u 15:32

Furio Radin je urlao "ovo je puč" dok je oporba pružala otpor samovolji predsjednika Sabora, rekao je Grmoja.

Današnja rasprava u Saboru trebala je biti predstavljanje i kritiziranje proračuna za sljedecu godinu, a pretvorila se u pravu dramu.

Sve je eskaliralo nakon što predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) nije dozvolio oporbenim zastupnicima zatražene stanke.

HSS-ov Krešo Beljak tražio je stanku zbog katastrofalne situacije u sigurnosti u prometu, no predsjednik Sabora mu je rekao kako moraju prvo završiti replike na riječi premijera i ministra financija. Oporba je krenula lupati po stolovima jer Jandroković ne odobrava Beljakovu stanku, a isto je zatražio i Ivan Pernar. Goran Aleksić iz Snage rekao je da neće glasati za proračun jer je Vlada propustila omogućiti povećanje BDP-a za dva postotna boda jer nisu prihvatili zakone koje je on predložio vezano uz banke i kamatne stope. Oporba je i dalje lupala, a Aleksić se pokušavao nadglasavati s tom bukom dok je izgovarao svoju repliku.

Nikola Grmoja (MOST) rekao je kako je Jandroković prekršio poslovnik jer ne osigurava uvjete rada zastupnicima, a započeo je i sukob s Furiom Radinom. Njihova rasprava nastavila se i na hodniku.

Radin je Grmoji na njegove optužbe kako je "žestoko branio Jandrokovića" odgovorio da mu "treba bolji psihijatar od Petrova".

- Furio Radin je urlao "ovo je puč" dok je oporba pružala otpor samovolji PHS. Nakon što sam na N1 rekao da su on i kolega Lacković bili najžešći u obrani Gordana Jandrokovića i na rubu fizičkog incidenta po završetku live prijenosa napao me da lažem. Njegovo ponašanje u Sabornici mogu posvjedočiti kolege koje sjede oko nas., napisao je zatim Grmoja na Facebook-u.

1/104

Rasprava se trenutno malo primirila, a očekuje se da će potrajati do kasnih sati.

 

Komentara 25

DU
Deleted user
17:19 22.11.2017.

Beljak je drugi Horvaticic. Organizacija prometa na samoborskom trgu u ingerenciji je grada, odgovorna osoba je gradonacelnik Beljak, a ne nitko ili vlada. Da se ogranicenje brzine prilagodilo brzini pjesaka, kako se to rijesava u slicnim prilikama npr. u Njemackoj, i cega se tamo svi slijepo pridrzavaju, do tragedije i pogibije 6-ogodisnjeg djecaka ne bi doslo.

ZE
Zelen
17:13 22.11.2017.

Ministar Marić za oporbu Ajnštajn

KO
koraknaprijed
16:08 22.11.2017.

Grmoja i Bulj dvije najveće .udale u povijesti Hrvatskog sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije