Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HDZ-ovci prekinuli konferenciju za novinare odvjetnika Gredelja

Članovi odbora HDZ-a za branitelje grada Zagreba dovikivanjem su pokušavali doznati koga on to točno predstavlja
15. travnja 2013. u 12:17 1 komentara 504 prikaza
Gredelj (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Iako je u pozivu na konferenciju za novinare koju je sazvao odvjetnik Vladimir Gredelj predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko optužen za nedemokraciju, na tom događaju danas se ustanovilo da se konferencija uopće ne tiče predsjednika HDZ-a.

Nakon što je polemizirao o odzivu, odnosno neodzivu na jučerašnje izbore, odvjetnik Vladimir Gredelj tek je na inzistiranje novinara okupljenih u zagrebačkom hotelu Westin da kaže zbog čega je sazvao konferenciju objasnio da ga je angažirala općinska organizacija HDZ-a Konavle koja optužuje županijsku organizaciju Dubrovačko-neretvanske županije HDZ-a da saziva izbornu skupštinu bez ikakvog razloga i objašnjenja iako ta organizacija već ima legitimno izabrana tijela.

– Ljudi koje zastupam traže od predsjednika HDZ-a da potvrdi ili demantira da je zagovornik novog HDZ-a i dokaže kako je HDZ demokratska stranka te traže da pokrene stegovni postupak protiv svih koji kontra statutu nameću Luku Kordu, aktualnog načelnika općine Konavle, kao svog kandidata – izjavio je Gredelj.

Na konferenciji su se uz novinare pojavili i članovi odbora HDZ-a za branitelje grada Zagreba koji su tijekom cijelog njegova izlaganja dovikivanjem pokušavali doznati koga on to točno predstavlja i zašto se njegovi klijenti sami nisu izborili za svoja prava unutar stranke.

Nakon što su oni preuzeli riječ, odvjetnik Gredelj napustio je konferenciju za novinare.

Lolo Jones
IZNENAĐUJUĆI PROBLEM
Slavna ljepotica (37) priznala da je djevica, a onda se dogodilo nešto što nije očekivala
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • karlo.petrik:

    Sramota da jedna stranka kao HDZ uopste si dozvoljava takove ispade kao daje hrvatska drzava za njih osnovana a ne obratno tim pojedinim guzatorima da Imam tu moc ukinul bi svako pravo na clanstvo i koristenje imena stranke u ispunjavanje ... prikaži još! njihovih niskih strasti za vlascu ili polozajem.