Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HDZ-ovci prekinuli konferenciju za novinare odvjetnika Gredelja

Članovi odbora HDZ-a za branitelje grada Zagreba dovikivanjem su pokušavali doznati koga on to točno predstavlja
15. travnja 2013. u 12:17 1 komentara 504 prikaza
Gredelj (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Iako je u pozivu na konferenciju za novinare koju je sazvao odvjetnik Vladimir Gredelj predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko optužen za nedemokraciju, na tom događaju danas se ustanovilo da se konferencija uopće ne tiče predsjednika HDZ-a.

Nakon što je polemizirao o odzivu, odnosno neodzivu na jučerašnje izbore, odvjetnik Vladimir Gredelj tek je na inzistiranje novinara okupljenih u zagrebačkom hotelu Westin da kaže zbog čega je sazvao konferenciju objasnio da ga je angažirala općinska organizacija HDZ-a Konavle koja optužuje županijsku organizaciju Dubrovačko-neretvanske županije HDZ-a da saziva izbornu skupštinu bez ikakvog razloga i objašnjenja iako ta organizacija već ima legitimno izabrana tijela.

– Ljudi koje zastupam traže od predsjednika HDZ-a da potvrdi ili demantira da je zagovornik novog HDZ-a i dokaže kako je HDZ demokratska stranka te traže da pokrene stegovni postupak protiv svih koji kontra statutu nameću Luku Kordu, aktualnog načelnika općine Konavle, kao svog kandidata – izjavio je Gredelj.

Na konferenciji su se uz novinare pojavili i članovi odbora HDZ-a za branitelje grada Zagreba koji su tijekom cijelog njegova izlaganja dovikivanjem pokušavali doznati koga on to točno predstavlja i zašto se njegovi klijenti sami nisu izborili za svoja prava unutar stranke.

Nakon što su oni preuzeli riječ, odvjetnik Gredelj napustio je konferenciju za novinare.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • karlo.petrik:

    Sramota da jedna stranka kao HDZ uopste si dozvoljava takove ispade kao daje hrvatska drzava za njih osnovana a ne obratno tim pojedinim guzatorima da Imam tu moc ukinul bi svako pravo na clanstvo i koristenje imena stranke u ispunjavanje ... prikaži još! njihovih niskih strasti za vlascu ili polozajem.