Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena lakše ozlijeđena

HDZ-ov načelnik udario biciklisticu pa napustio mjesto nesreće: Dobio je 10.000 kuna kazne

Policija
Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija
26.09.2022.
u 14:28

– Protiv 56-godišnjaka policijski službenici podnijeli su optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Prema trenutačnim saznanjima na sudu je završen prekršajni postupak te je 56-godišnjak kažnjen – priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Đuro Anđelković, načelnik Općine Davor, napustio je mjesto prometne nesreće na županijskoj cesti u mjestu Ljupina kod Nove Gradiške, pišu 24sata.

"Dana 21. rujna, u 19.40 sati, u Ljupini, na ŽC 4157, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici očevidom na mjestu događaja utvrdili su da je nepoznati vozač, upravljajući osobnim automobilom, započeo pretjecati biciklisticu, no nije držao dovoljan sigurnosni razmak te je osvrtnim zrcalom udario u ruku vozačice bicikla (58). Nakon toga je napustio mjesto događaja, a nije s oštećenom razmijenio podatke niti je obavijestio policiju", objavila je policija.

Biciklistica je lakše ozlijeđena, a policajci su krenuli u potragu za vozačem.

– Policajci su provjerili i pregledali oko 70-ak vozila. Kvalitetnim radom policijskih službenika izdvojeno je nekoliko vozila te su sutradan, oko sedam sati, policijski službenici otkrili vozača osobnog automobila i utvrdili da je sudjelovao u prometnoj nesreći. Radi se o 56-godišnjaku protiv kojega su policijski službenici podnijeli optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Prema trenutačnim saznanjima na sudu je završen prekršajni postupak te je 56-godišnjak kažnjen – priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

24sata neslužbeno doznaju da je načelniku Općine Davor izrečena kazna zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca te novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna.

Komentara 5

Avatar Behemot
Behemot
15:41 26.09.2022.

Kada je ministrica Žalac bez vozačke dozvole na pješačkom prijelazu pogazila 13-godišnjakinju dobila je kaznu od 300 kn jer je Premijer osobno za nju urgirao.

RO
ronyday
15:35 26.09.2022.

Biciklisti su najveća opasnost na cestama u kojima se kreću motorna vozila, zato bi trebalo zabraniti prometovanje biciklista među mornim vozilim, a isto tako među pješacima.

TM
trade_mark
14:57 26.09.2022.

kako domoljubno i vjerodostojno! zna se, kriminalna organizacija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije