Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'počivali u miru'

Razočarani HNS-ovci zapalili svijeće: Ovo je obična trgovina!

Igor Soban/PIXSELL
08.06.2017.
u 12:03

Vesna Roje (HNS) oštro je komentirala odluku Središnjeg odbora

Razočarani članovi HNS-a ispred stranke su zapalili svijeće i demonstrativno vratili stranačke majice i rekvizite.

Vesna Roje (HNS) oštro je komentirala odluku Središnjeg odbora da započne pregovore oko ulaska u Vladu s HDZ-om.

1/6

- Potvrdili smo da smo klijentelistička stranka. Ovo je obična trgovina i mi u tome ne sudjelujemo. Ovo je kraj HNS-a, rekla je Roje.

Podsjećamo, pregovori oko "preslagivanja" Vlade započinju iza 12 sati, a u HNS-u se razgovori vode od jutra.

Oko pola dvanaest javnosti se obratila Anka Mrak - Taritaš koja je vidno potresena i u suzama najavila svoj izlazak iz stranke. 

- Probajte shvatiti što se sve dogodilo. Sad treba duboko udahnuti. Ja sam zatvorila vrata za sobom i za HNS-om. Glasat ću protiv ministara i time moje članstvo prestaje. Nisam ljuta niti razočarana, nego sam tužna, emotivna je bila Mrak - Taritaš.

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

Komentara 20

FN
Fr@njo
12:23 08.06.2017.

umjesto paljenja svijeca mogli su uzput pocistiti fasadu od grafita..stakla na ulaznim vratima oprati, drvenariju ofriskati..

BR
brojevi
13:01 08.06.2017.

Upravo su "razočarani" taj dio HNS ekipe koja od stranke učinila uhljebničko-klijentelističkog SDP-ovog potrčka. Ako je 78 članova središnjeg odbora od njih 120,glasalo za koaliciju o kakvoj je onda trgovini tu riječ. Koliko je Bernadiću trebalo vremena da podrži Mrak za gradonačelnicu? HNS-ova pragmatična večina donjela je jedinu moguću odluku za spas stranke i time dala alibi ostalim gubitnicima i glumcima da poprave potonuli reiting do novih redovnih izbora.

DU
Deleted user
12:39 08.06.2017.

U Partiji vrije. Ni HNS više ne želi s njima, unatoč "njihovim ljudima" koje su im postavili za nadzor. Predlažem da se Pusićeva i Mrakova učlane u Partiju, kojoj su držale lojtre, da im povećaju rejting. Otprilike s 15 % na 15 %: Mrakova donosi 0,5 % podrške, dok Pusićeva odnosi 0,5 % podrške. Jest pojačanje, ali se ne vidi na računu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije