Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva u Zagrebu

Haustor pun krvi: Posvađali se pa ga izbo nožem

Napad u Zagrebu
Foto: 24sata
20.09.2020.
u 11:30

Svjedok nesretnog događaja kazao je da je pričao s ranjenim muškarcem koji mu je objasnio da je bio sa psom i da je netko izašao u haustoru i napao ga te izbo nožem.

Dva su se muškarca u subotu navečer oko 21.30 sati posvađala u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu nakon čega su se potukli te je jedan teško ozlijeđen pa je hitno prebačen u KB Merkur.

Svjedok nesretnog događaja ispričao je za 24sata da je pričao s ranjenim muškarcem koji mu je objasnio da je bio sa psom i da je netko izašao u haustoru i napao ga te izbo nožem.

- Ranjeni je imao ručnik ispod rebra s lijeve strane. Sjedio je u autu i mazio psa. Djelovao je mirno i prisebno. Nakon ranjavanja nazvao je bratića i rekao: 'Dođi hitno po mene, moram u bolnicu'. Nesretni čovjek od šoka se ni broja nije mogao sjetiti - ispričao je svjedok.

Ozlijeđenog muškarca odvezla je Hitna, a 49-godišnjaka, za kojega sumnjaju da je odgovoran za napad, policija je izvela iz jednog stana u Dalmatinskoj i odvela. Haustor je bio pun krvi. Uhićeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva.

Komentara 14

TT
TTjac
12:01 20.09.2020.

Naoružajte se ljudi. Barem suzavcem, on je barem legalan i jeftin, a trenutno rješava ovakve situacije.

TS
Tito sveti
12:38 20.09.2020.

A mozda je ovsj sa psom napao covjeka a ovaj se onda branio Treba cekat do kraja pricu

GE
george34
12:27 20.09.2020.

Uzas, dobro da su ga odmah privelu. Na zalost nema reda ni sa psima, ni sa biciklima, ni sa rolerima niti sa divljacima. Cijeli Zagreb je izasran pun divljaka i bahatih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije