Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTA DEMOKRACIJE Silvio Berlusconi odabrao kandidatkinje za Strasbourg

‘Harem’ za EU parlament

23.04.2009.
u 18:51

Vječno iskvarcani talijanski premijer Silvio Berlusconi (73) predstavio je kandidatkinje za skore izbore za Europski parlament – četiri krasotice iz svijeta šoubiza koje nemaju iskustva u politici, ako izuzmemo sjedenje u krilu svoga zaštitnika, što je 2007. ovjekovječio paparazzo magazina Oggi.

Vatrena crvenokosa Angela Sozio (36) bivša je natjecateljica talijanskog Big Brothera, Camilla Ferranti (30) slavu je stekla pozirajući polugola za mnoštvo magazina i kalendara i lani uzrokovala skandal kad joj je Berlusconi “namjestio” posao u TV seriji, a buduća političarka je i glumica Eleonora Gaggioli – najpoznatija po ulozi u TV seriji Elisa di Rivombosa i sapunici čija se radnja odvija u klinici za estetsku kirurgiju.

Najkvalificiranija za bavljenje politikom je finalistica izbora za Miss Italije 2000. Barbara Matera (28), koja jedina ima završen fakultet, ali radi kao voditeljica na televiziji RAI.

– Oduvijek sam željela političku karijeru, no nisam se osjećala spremnom za to. No, Silvio kaže da jesam spremna te da ću jako dobro raditi u Strasbourgu – izjavila je Barbara talijanskim medijima. Kako bi se pripremile za Strasbourg, za buduće je političarke organiziran brzi tečaj, a predavači su im bili vodeći talijanski političari.

Berlusconijeva stranka desnog centra, koja odnedavno nosi ime Narod slobode, djevojke je upisala na seminar o europskoj povijesti i aktualnim događanjima, NATO-u, Europskoj banci i Međunarodnom monetarnom fondu.

– Želim mlada lica, da osvježe imidž Italije u Europi – objasnio je Berlusconi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije