Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi u sdp-u

Grbin: Uvjeren sam da neću biti sam

Ne prestaju prijetnje sankcijama ‘pučistima’ Hajdaš-Dončiću, Zmajloviću i Grbinu
Jurica Galoić/PIXSELL
10.07.2018.
u 11:10

'Glasovi koji ukazuju na probleme u stranci su sve brojniji, a poruke da treba mijenjati situaciju u stranci sve jasnije '

Uvjeren sam da u subotu neću biti sam, komentirao je potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin na sjednici Glavnog odbora stranke na kojoj bi se u subotu moglo otvoriti i pitanje njegovog izbacivanja iz stranke.

Zasad je jedino sigurno, prema dnevnom redu, da se u subotu raspravlja o raspuštanju dvije županijske organizacije, ali i o isključenju iz stranke Tamare Puač, za koju Grbin smatra da nema razloga za njeno isključenje.

- Na prošloj sjednici Predsjedništva zatražio sam da se povede rasprava o stanju u SDP-u i logično bi bilo da se ta rasprava otvori u subotu. Ja ne vidim zašto bih bio sankcioniran osim zato što sam si dao za pravo ukazati na probleme koje, vjerujem, vide svi, ako smo vidjeli neke recentne ankete te probleme vidi i 98,6 posto birača SDP-a – kazao je Grbin.

Biračima, dodaje, treba dati odgovorno ponašanje, kontinuirano zastupanje lijevih stavova i broba za bolju Hrvatsku. Uvjeren je da neće biti sam ako se ta tema otvori na Glavnom odboru.

- Glasovi koji ukazuju na probleme u stranci su sve brojniji, a poruke da treba mijenjati situaciju u stranci sve jasnije - primjećuje Grbin. Ne želi ni razmišljati o potencijalnom raskolu stranke zbog neslaganja sa vodstvom Davora Bernardića.

- Što se mene tiče, SDP je jedna stranka i SDP ima mjesta na političkoj sceni, a na samom je SDP-u da li će ono zbog čega su nam građani godinama davali potporu početi i činiti – zaključuje.

>>Pogledajte konferenciju Hrelje i Grbina zbog neisplate dodatka od 27 posto svim umirovljenicima

Ne prestaju prijetnje sankcijama ‘pučistima’ Hajdaš-Dončiću, Zmajloviću i Grbinu Ne prestaju prijetnje sankcijama ‘pučistima’ Hajdaš-Dončiću, Zmajloviću i Grbinu
1/6

Komentara 8

AR
Artukovic
11:42 10.07.2018.

Sve SDP-ovce treba izbaciti iz stranke i raspustiti stranku.....ionako su samo zlo donijeli hrvatskoj.

DU
Deleted user
12:30 10.07.2018.

Gadi mi se taj SDP i želim im da Grbin čmi duže ostane u njemu.... pa da zajedno odu na dno. Lik koji objašnjava kako referendum nije demokratski mehanizam nema što tražiti u modernoj Hrvatskoj.. niti stranka u kojoj je takav lik tako visoko pozicioniran! On mi sliči na šumadinca Stazića, relikta prošlosti i nekih mračnih vremena kada su se političari ponašali kao aristrokracija koja je narodu moralizirala i zabranjivala da misli svojom glavom!!!!!!

TR
TrvtkoKomadina01
16:14 10.07.2018.

Drug grbin prijeti da će pšotražiti svoju sreću u inozemstvu, jer tamo su traženi takvi kadrovi kao što je ova bitanga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije