Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA UPALU PLUĆA

HSP-ov gradonačelnik Gospića završio u bolnici zbog korone

Gospić: Svečano obilježavanje 28. obljetnice vojno redastvene operacije Medački džep
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
03.11.2021.
u 20:50

Ravnateljica bolnice Sandra Čubelić rekla je u izjavi za Hinu da je Starčević primljen na liječenje danas oko podneva

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević hospitaliziran je u srijedu na covid odjelu gospićke Opće bolnice zbog upale pluća, doznaje Hina u bolnici u Gospiću.

Ravnateljica bolnice Sandra Čubelić rekla je u izjavi za Hinu da je Starčević primljen na liječenje danas oko podneva “zbog obostrane covidne pneumonije”.

"Za sada gradonačelnik ima zadovoljavajuće vitalne funkcije, ali stanje zahtijeva bolničko liječenje. Ovdje ima svu potrebnu skrb, pod terapijom je i nadamo se da se stanje neće pogoršavati”, rekla je Čubelić.

Starčević simptome  covid infekcije ima unatrag tri ili četiri dana.

>> VIDEO Ravnatelj KBC-a Split: Nikada nismo imali toliko teških bolesnika. Dvije su trudnice na intenzivnoj

Komentara 4

Avatar cros
cros
07:58 04.11.2021.

Sve dok se ne uvede plaćanje liječničke skrbi za osobe koje su odbile cjepljenje Hrvatska će tapkati u mraku. Cjepivo je besplatno, dostupno je svima i osoba koja se nije cjepila i razboli se neka plati iz vlastita džepa troškove liječenja. To je jedini način suzbiti glupost osoba koje se ne žele cjepiti.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:08 03.11.2021.

Držite se g. Starčeviću i brz oporavak Vam želim.

DU
Deleted user
07:27 04.11.2021.

Da li je bio cijepljen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije