Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u zoni Bjeliš

Grade novo postrojenje za ugradnju sobnih vrata vrijedno 3 milijuna kuna

Slavonski Brod: Potpisan ugovor o pravu građenja na zemljištu u vlasništvu Grada s tvrtkom KSV
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
07.06.2021.
u 15:40

Tvrtka KSV specijalizirana je za proizvodnju i ugradnju sobnih vrata

Tvrtka KSV potpisala je s brodskim gradconačelnikom Mirkom Dusparom ugovor o pravu građenja na gradskom zemljištu. Riječ je o prvoj tvrtki koja ulazi u gospodarsku zonu Bjeliš u Slavonskom Brodu.

Tvrtka KSV specijalizirana je za proizvodnju i ugradnju sobnih vrata. U proizvodnom procesu koriste se najnovijom tehnologijom, a kao svoju viziju ističu proširenje prodaje na područje cijele Hrvatske te u zemlje inozemstva. U brodskoj gospodarskoj zoni KSV će graditi novo postrojenje, a zemljište će plaćati svega 1.420 kuna mjesečno. Potpisivanjem ugovora obvezali su se na izgradnju objekta u periodu od 36 mjeseci.

- Ovo je za nas velika odskočna daska za ulazak u investiciju čija je vrijednost procijenjena na 3 milijuna kuna plus PDV – rekao je direktor tvrtke Mariel Zec.

Plan im je izgraditi dvije hale, od kojih bi jedna bila za proizvodnju, a drugu bi koristili kao skladište. 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Pridružit ćete se našoj biciklijadi, u subotu 12. lipnja? Evo kako pripremiti gume, lanac, kočnice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije