Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
breznica našička

Glumili da trebaju drva pa okrali velikodušnog starca

'crn180204 Cakovec Mito  korupcija novac Vjeran Zganec-Rogulja'
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
12.12.2012.
u 11:49

Dvojica mladića uvjerila su ga da trebaju panjeve jer su sletjeli autom u kanal, a dok ih je starac tražio u šupi, žena mu se uvukla u kuću

Dva mladića "složila" su priču da su sletjeli automobilom u kanal pa trebaju nekoliko panjeva da ih stave pod kotače i iščupaju se. S tom su molbom upali u dvorište 77-godišnjaka u Breznici Našičkoj u utorak oko 15 sati.

Starac ih je odveo u šupu da potraže cjepanice, a dok su se vraćali, primijetio je kako mu iz kuće izlazi nepoznata žena. "Bespomoćni" mladići i žena su pobjegli, a vlasnik je otkrio da je opljačkan. Nestalo mu je više tisuća kuna. Policija traga za beskrupuloznim trojcem.

– Pozivamo građane na oprez i da nam se jave primijete li nešto sumnjivo vezano uz osobe koje traže pomoć ili nude nešto na prodaju – apelira Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

>> U kuću pustile dvije njegovateljice pa ostala bez novca i nakita

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
12:27 12.12.2012.

Hoceju se i opomoc sa nekoliko tisuca kuna, da bog da se zadavili sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije