Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Gabrijela Žalac o slučaju koji trese HDZ

Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.03.2019.
u 22:22

- Medijski napisi kako mjesečno na ime najma automobila plaćamo 37.500 kuna čista su izmišljotina i neistina, kaže ministrica Žalac

U zadnjih desetak dana ministrica regionalnog razvoja i EU fondova u Vladi RH Gabrijela Žalac na udaru je javnosti i medija. Prvo je imala prometnu nesreću u kojoj je automobilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala cestu i koja je tom prigodom zadobila teške tjelesne ozljede.

Potom se saznalo i kako joj vozačka dozvola nije važeća gotovo tri godine. Desetak dana kasnije Žalac je opet na udaru, ali sada zbog luksuznog Mercedesa E klase koji je parkiran u dvorištu njezine obiteljske kuće u Vinkovcima, a koji nije prijavila u svojoj imovinskoj kartici.

Čiji je taj Mercedes koji je parkiran u vašem dvorištu?

To je automobil mojih roditelja koji su ga uzeli na leasing od tvrtke Josipa Stojanovića Jollyja. Uzeli su ga u siječnju. Ugovor je sklopljen na godinu dana kada će roditelji odlučiti hoće li zadržati automobil ili neće. To će biti njihov odabir i ja se u to ne želim miješati niti me to interesira. Medijski napisi kako mjesečno na ime najma automobila plaćamo 37.500 kuna čista su izmišljotina i neistina. Postoje svi podaci i dokazi i sve se može provjeriti.

>>Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg listu od četvrtka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Dugi trag smrti: Nedostaje još samo presuda politici Beograda

>>Bura oko počasne titule: Hoće li Bandićevu doktoratu presuditi javni bunt

>>Plenkovićev problem: Nespretno balansiranje između Bleiburga i Jasenovca

 

Ključne riječi

Komentara 9

BR
Bret
00:25 21.03.2019.

Tvrtka koja je iznajmila auto uopće nije registrirana za djelatnost leasinga, nego samo za rent-a-car. Dakle nema govora o davanju auta u dugoročni najam, nego su ga mogli samo iznajmiti po onoj cijeni od 1.250 kn/dan. Star rent-a-car nema NIJEDNOG! zaposlenog, a od imovine ima DVA! auta, oba mercedesa E-klase. Što više lažu, sve se više zapetljavaju u vlastite laži. Ministrice Lažac: raus! Kad već kradeš, ne vrijeđaj nam pritom inteligenciju.

I1
ing-12345
04:26 21.03.2019.

Ako je sve uredu sa ovim autom zašto je sklapan dodatak ugovora. Zašto VL ne objavi datum sklopljenog dodatka ugovora.? Sve ovo je samo spin misitrice Lažac koja je izgleda dobila ovaj mercedes kao "nagradu" za financiranje autobusa u Splitu.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
23:47 20.03.2019.

Nemam ni trunke simpatije za skorojevice poput ministrice i ostalih papaka iz vlade koji svako jutro trce i guraju se na cesti tko ce prvi dati izjavu fake news outletima tipa N1. Nek mi netko spomene jos jednu drzavu u u EU cije politicare movinari svakodnevno ispred zgrade vlade natezu za rukav kao da su na placu. Apsolutno degutantno ali je to valjda OK u drzavi primitivaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije