Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILOSRDNI INTERNET

Fotografija kriminalca postala je viralna, ljudi traže da se uhiti još jedna osoba

James Flynn
Foto: West Midlands Police
26.11.2018.
u 09:50

Neki pak pišu kako se češlja vilicom, no postoje i oni koji im poručuju da si 'nađu život' i prestanu komentirati.

Policijska fotografija 28-godišnjeg Britanca Jamesa Flynna širi se internetom, no ne zbog toga što je taj kriminalac napravio već zbog njegove frizure.

Policija West Midlandsa objavila je fotografiju Flynna kojeg traže zbog uznemiravanja i prijetnji, a s obzirom na to da se njegovo lice proširilo internetom ne sumnjamo kako će ga brzo pronaći.

Korisnici društvenih mreža pitaju se tako je li Flynn ove prijetnje izrekao svoje frizeru dok druge frizura podsjeća na bar kod, piše Metro.

Foto: West Midlands Police

- Upravo sam skenirao fotografiju i naplatili su mi pet penija za vrećicu - šali se jedan od korisnika Facebooka.

Policiji su poručili i da treba uhititi i njegovog frizera 'zbog zločina protiv čovječnosti'.

Neki pak pišu kako se češlja vilicom, no postoje i oni koji im poručuju da si 'nađu život' i prestanu komentirati. Ubrzo je stigao i odgovor na taj komentar: 'Čemu takav stav, jesi li ti njegov frizer?'.

Pogledajte koju metodu londonska policija koristi za hvatanje kriminalaca na motociklima

Komentara 4

Avatar Peterančan
Peterančan
18:43 26.11.2018.

To Karolina piše?

NJ
Nježni
10:18 26.11.2018.

Gle Lolek!

DU
Duslikr
10:44 26.11.2018.

Neki komentiraju protiv frizure, neki protiv njih, neki to sve prenose kao vijest,a neki to citaju, a neki to ispod i komentiraju, a neki drugi njih komentiraju da se bave svoim zivotom. Živjeli mediji i socijalne mreže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije