Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆI SABOR

FOTO/VIDEO HDZ-ovci se okupili u Lisinskom, pogledajte vozni park

Zagreb: Vozni park Općeg sabora HDZ-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
11.06.2022.
u 15:23

Većina automobila su njemačke proizvodnje, a mnoga imaju i zatamnjena zadnja stakla.

Vrh stranke i brojni članovi HDZ-a okupili su se u subotu na 19. Općem Saboru HDZ-a u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu gdje će odabrati 10 članova Predsjedništva i 40 članova Nacionalnog odbora stranke.

A da se nešto događa, očito je i po brojnim parkiranim autima ispred koncertne dvorane. Dio vrha HDZ-a koji su ujedno i državni službenici došli su u službenim automobilima.

Većina automobila su njemačke proizvodnje, a mnoga imaju i zatamnjena zadnja stakla.

Zagreb: Vozni park Općeg sabora HDZ-a
1/7

Osim članova HDZ-a, na 19. Općem Saboru prisustvovali su brojni gosti kao što su: šef Europske pučke stranke Manfred Weber, glavni tajnik EPP-a Thanasisa Bakolasa, predsjednik Demokratskog Saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Pratite OVDJE 19. Opći sabor HDZ-a

Komentara 16

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:39 11.06.2022.

Vidi ti to, i cak vecina automobila imaju po 4 tocka. Pa to je ... neznam sto. Ali kada se ljevicari sastaju onda sigurno stakla nisu zatamljena i modeli su kineske ili sjevernokorejske proizvodnje i naravno samo sa 3 tockk a to bi bilo normalno i korektno. 🤦🤦🤦

DU
Deleted user
15:45 11.06.2022.

To su auti koji se, kao u svim vladama do sada koriste na leasing . To nije vlasništvo RH. Takve i slične su automobile koristili baš svi državni dužnosnici dosad. I lijevi i desni. Kakvog li otkrića!

LE
LenardHr
16:22 11.06.2022.

Sta ne pisete o o tome kako tomasevic placa teslu iz gradskig proracuna svom partneru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije