Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTO NOBILO

Nobilo o optužnici Srbije i Udbi: 'Interes branitelja je utvrditi ratne zločine. HDZ? U paranoji su zbog Perkovića'

11.06.2022.
u 09:36

Poznati odvjetnik Anto Nobilo u velikom intervjuu za Večernji list govori o srpskim optužnicama, Perkoviću, pomilovanjima, osobnoj sigurnosti...

Komentara 41

LE
LenardHr
09:53 11.06.2022.

Ovo su ljudi istinski protivnici Hrvatske drzave. Svaka drzava se obracunava s petom kolonom i onima koji rade protiv interesa drzave. A mi im dajemo medijski prostor. Mi nemamo ni hrvatske novine ni novinara vise.

KO
koraknaprijed
10:24 11.06.2022.

Svi znamo koji su tvoji interesi i bolesni ciljevi,UZALUD, Prošla baba sa kolačima i nikad više.

BJ
bjmaro
10:16 11.06.2022.

Očito da je 5.kolona sve agresivnija i da se tu ne radi o pluralizmu i demokratskim tekovinama već o organiziranom djelovanju. Vlada žmiri i ne snalazi se. Vrijeme je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?