Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

FOTO Ekološki incident na sjeveru Hrvatske: Prevrnuo se radni stroj i pao u jezero koje smrdi po nafti

Eko-bomba kod Koprivnice, prevrnuti bager danima stoji u jezeru Jegeniš
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/11
15.02.2024.
u 13:31

Na mjestu događaja obavljen je očevid, o događaju su izviještene nadležne inspekcijske i druge službe te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija

Pokrenuta je istraga nakon što je 13. veljače u Legradu na eksploatacijskom polju uslijed odrona šljunčanog dijela obale došlo do prevrtanja parkiranog radnog stroja u jezero Jegeniš, pa su na površini jezera nastali tragovi nečistoće.

– Na mjestu događaja obavljen je očevid, o događaju su izviještene nadležne inspekcijske i druge službe te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje – izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Srećom, nitko nije ozlijeđen, no pitanje je koliki su razmjeri štete za okoliš.

Eko-bomba kod Koprivnice, prevrnuti bager danima stoji u jezeru Jegeniš
1/11

"Mene trenutačno zanima ovaj bager, koji je od jučer ujutro u Jegenišu, od poznate firme i Ludbrega. Čisto me zanima jel’ itko upoznat kad će se bager izvaditi i planira li se očistiti voda u Jegenišu. Smrdi po nafti i ulju cijeli Jegeniš. Zanima me i što će biti s ribama koje su u Jegenišu?" objavljeno je na Facebook stranici Šoderica – Podravsko more – Prijatelji šoderaši, s nekoliko fotografija.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

BE
bezvrijedanyugodinar
14:09 15.02.2024.

Prvo vi brinete za ekologiju,a ne za radnika i dali je preživio u prevrnutom stroju

VI
Vivian
14:06 15.02.2024.

Dali se lik koji je upravljao strojem otrijeznio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije