Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doveli ga iz Primoštena

FOTO Cirkus u Zadru: Petrina na sud stigao u pratnji policije, ubrzo došla i Hitna pomoć

Stipe Petrina uz policijsku pratnju doveden na Trgovački sud u Zadru, stigla i hitna pomoć
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
27.04.2023.
u 14:32

Primoštenski načelnik na sud u Zadru došao je u pratnji policije. Kasnije tvrdio da mu je loše pa je dolazila i Hitna pomoć. Rasprava je zatim ipak održana.

Stipe Petrina na Trgovački sud u Zadru jutros je stigao u pratnji policije. Kako je sam kazao, po njega su došli u 7 ujutro na adresu u Primoštenu. Petrina je okrivljenik u privatnoj tužbi jednog šibenskog odvjetnika. U pismu šibenskom gradonačelniku napisao je: "Vodovod je praonica novca i u njemu sudjeluje odvjetnik." Tužili su ga zbog klevete. Kaže da je uredno dolazio na sve rasprave. 

"No sutkinja je bila jako vulgarna, uvrijedila me nekoliko puta. Nijedan moj dokaz nije usvojila, a čak mi je rekla me da nisam ljudsko biće. Sve što je u tužbi napisano notorna je glupost, ali to nije ni bitno. Sporno je da je dotična sutkinja usprkos mom upozorenju da sam u trenu podnošenja tužbe imao saborski imunitet, i to po članku 197. stavak ipak uvažila tužbu kontra mene. Sve  to nije stavljeno u zapisnik. Osudila me, ali je Županijski sud u Dubrovniku usvojio moju žalbu, i opet sam na sudu", rekao je Petrina, prenose 24sata.

Uz policiju, zbog Stipe Petrine je na sud stigla i Hitna pomoć. "Došla je Hitna jer je meni bilo loše. Nakon pregleda ušao sam u sudnicu, sutkinja je zaključila  raspravu i presuda će biti 2. svibnja", zaključio je Petrina.

Na sudu su rekli kako Petrina više puta nije dolazio na zakazana ročišta te da svoj izostanak nije opravdao. Nakon dolaska Hitne, izdana mu je potvrda da ne postoje naznake da se radilo o lošem stanju, pa je rasprava i održana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije