Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

FOTO Čakovečki profesori poželjeli učenicima dobrodošlicu na originalni način i postali hit

Gimnazija Josipa Slavenskog
Foto: Gimnazija Josipa Slavenskog/Facebook
1/6
09.01.2023.
u 16:52

Oni su uoči početka nastave, na Facebooku objavili fotografije

Profesori Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca osmislili su originalni način kako svojim učenicima poželjeti dobrodošlicu na početku drugog polugodišta. Oni su uoči početka nastave, na Facebooku objavili fotografije. Naime, prerušili su se Lady Gagu, Davida Bowieja, Beatlese, Mišu Kovača i brojne druge poznate glazbenike. 

"Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest! Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i „uskočili“ u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo!", stoji u objavi na Facebooku gdje su i objavljene fotografije. 

Video: Nevjerojatan prizor na cesti u Dalmatinskoj zagori: Mnogi se čude kuda ona vodi

Komentara 10

OP
Ocvali pupoljak
19:25 09.01.2023.

To su naši prosvjetni radnici. I onda se žale da nisu cijenjeni u drustvu. Tko ce te cijeniti kada sam od sebe pravis budalu. Ovo je u skladu s istanbulskom.

VI
vidum
17:07 09.01.2023.

Onaj tko vidi o čemu se radi, zapita se: Može li jadnije?

GI
gira
18:59 09.01.2023.

Plenković bi još dodao:Stay with Ukraine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije