Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristala na izlazak

Evo kako mu se godinama poslije osvetila za vrijeđanje u osnovnoj školi

Louisa Manning
Foto: Facebook
1/2
22.12.2020.
u 08:17

U restoran, gdje su trebali doći na večeru, došla je ranije i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

Žrtva nasilja u školi ipak se zadnja smijala kada joj je na ljubavni spoj, osam godina kasnije, došao jedan od zlostavljača, piše Metro.

Louisu Manning godinama su u školi maltretirali njeni vršnjaci nazivajući je pogrdnim imenima te su se šalili na račun njezine debljine. No, osam godina poslije jedan od dječaka koji ju je u školi maltretirao našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije ju prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na izlazak. Ona je pristala, no njezin je plan bio daleko od romantičnog...

Ispričao se preko Facebooka

U restoran, gdje su trebali doći na večeru, došla je ranije i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

"Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio s mojom debljinom? Ne? Ja se sjećam! Sljedeće tri godine provela sam izgladnjujući se, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati", napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: Facebook/ Naš potok

"Drugi put kad ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja ti je sada dala košaricu. Louisa", napisala je u poruci.

Mladić koji ju je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se ispričao zbog svojeg ponašanja i zaželio joj sreću u budućnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 11

ZW
zweistein
08:27 22.12.2020.

ukratko, da nije bilo njega ti bi danas bila pretila "tinejđerka" sa srčanim problemima i problemima kretanja. trebala si mu se zahvaliti

MI
Milas
08:39 22.12.2020.

Od kad je svijeta i vijeka djeca se rugaju jedni drugima jer su ili jako debeli ili jako mrsavi, ili nose naocale ili su jako niski ili jako visoki, ili imaju pristice ili su jako siromasni itd. itd. ne vidimdim kako bi to ikad prestalo.

MA
Makava
08:46 22.12.2020.

Ovaj članak ste izvukli iz arhive??! Bio je prije godinu dvije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije