Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUDIZAM

Europljani skloni odmoru u naturističkim kampovima: najviše Francuzi, a najmanje Britanci

Naturistički turizam
Foto: STR-8287/PIXSELL
07.08.2016.
u 15:57

Većina stanovnika Starog kontinenta nema ništa protiv nudizma na skrovitim mjestima

Rezultati istraživanja internetske stranice s "last minute" turističkim ponudama pokazali su da su Francuzi najskloniji ljetovanju u naturističkim kampovima, pišu u nedjelju francuski mediji. 

Online anketa provedena je u razdoblju od 8. do 20. srpnja na 1000 ispitanika starijih od 18 godina u Francuskoj, 2000 ispitanika iz Velike Britanije, 1000 iz Španjolske te po 1000 iz Njemačke i iz Italije

Francuzi su, po istraživanju, najskloniji nudističkom tipu ljetovanja, njih 51 posto. Slijede ih Talijani s 45 posto pa Nijemci s 40 posto.

Najmanje skloni nudizmu su Britanci ili 14 posto ispitanika koji su sudjelovali u anketi. 

Istraživanje je pokazalo i da su kupanju i sunčanju bez kupaćih kostima, a da nije nužno riječ o naturističkim objektima, najskloniji Španjolci. Na to je pitanje pozitivno odgovorilo 65 posto španjolskih ispitanika, 59 posto Francuza i jednako toliko Talijana. 

Većina stanovnika Starog kontinenta nema ništa protiv nudizma na skrovitim mjestima. 

Brojni ispitanici već su isprobali takvu vrstu odmora. I ponovno prednjače Francuzi, njih četrdeset posto već je posjetilo neki od naturističkih objekata. 

>> Ovaj hrvatski otok Amerikanci smatraju top nudističkom destinacijom!

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
22:34 08.08.2016.

to je raj nebeski,osjicas se kao novo rodeni.

DU
Deleted user
18:57 07.08.2016.

Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije