Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Dvojica mladića postoljem suncobrana razbila vrata trgovine

flanatička ulica, pula
Duško Marušić/PIXSELL
09.01.2012.
u 17:29

Mladići su u vidno alkoholiziranom stanju vikali i galamili, pa razbili staklo na ulaznim vratima

Dvojica mladića završila su na triježnjenju u policijskoj postaji nakon što su ih organi reda zatekli u subotu oko 5 sati kako u Flanatičkoj ulici u Puli razbijaju i galame.

Naime, 28-godišnjak iz Medulina i 21-godišnjak iz Pule pod vidnim utjecajem alkohola vikali su, a potom i, uz pomoć postolja suncobrana, razbili staklo na glavnim ulaznim vratima trgovačkog prostora.

Protiv obojice bit će podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a vlasnik oštećenog trgovačkog prostora protiv njih može pokrenuti i kazneni postupak.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:20 09.01.2012.

Cemu prikrivanje istine ! Zasto se nenapise da su ta dva \"junaka\" pripadnici srpske manjine u hrvatskoj ?

LU
lutomirski
09:06 10.01.2012.

ja mislim da se bas to nebi smilo objavljivati, nije vazno koja je to manjina, ali vazno je zasto oni posjeduju oruzje i koliko ce kazne dobiti za to ??

ZA
zagzag
12:21 10.01.2012.

kako ide ona pjesma.... Dolazi oluja nosi me ko\' zna gdje dolazi oluja ljubav s njom umire Ispod zvjezda jedan je put svatko od nas bira ga sam Vatre gore na obali ja vise nemam sta da ti dam iliili laički...idi pa se leči bre negde ispod kamena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije