Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo su uhvaćeni

Dvojac u Dubrovniku pokrao rođakinju: Iz sefa uzeli ogrlice od safira, smaragda i rubina te hrpu novca

ogrlica
Pixabay
23.11.2022.
u 13:30

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe dvojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Dubrovačka policija izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 77 i 23 godine koji se sumnjiče za kazneno djelo krađe stvari velike vrijednosti. Utvrđeno je da je 23-godišnjak, na nagovor 77-godišnjaka, sredinom studenoga ove godine, pomoću originalnog ključa ušao u kuću koja se nalazi na području Dubrovnika, a koja je u vlasništvu 69-godišnjaka.

Potom je pomoću originalnog ključa otvorio sef koji se nalazi u spavaćoj sobi i iz njega otuđio skupocjeni nakit, odnosno tri seta ogrlica od safira, smaragda i rubina, te novac u raznim valutama, u ukupnom iznosu od 1.017,000,00 kuna.

Otuđeni nakit je vlasništvo 62-godišnjakinje koja je u bliskom obiteljskom srodstvu s osumnjičenima, dok je novac vlasništvo 69-godišnjeg vlasnika kuće. Policija je novac i nakit pronašla kod 77-godišnjaka te će biti vraćeni vlasnicima. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe dvojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Video: Planirate zamijeniti kovanice uoči uvođenja eura? Morate napraviti jednu stvar prije odlaska u banku

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:56 23.11.2022.

dobra obitelj nema šta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije